ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρικη! Πώς ορθοπεδικός ξεγέλασε 12χρονη για να του κάνει στοματικό!

Δεν χωρά ανθρώπινος νους τα όσα καταγγέλλει 12χρονο κορίτσι για ορθοπεδικό στο Ηράκλειο Κρήτης το οποίο έπρεπε να βάλει νάρθηκα λόγω θωρακικής σκολίωσης.

Με βάση τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο καταγγελλόμενος τοποθέτησε στην ανήλικη δύο «κηδεμόνες» για την διόρθωση της σκολίωσης ενώ της συνέστησε να υποβληθεί και στη θεραπεία που αποκάλεσε ως «ρεύματα» ως την πλέον αποτελεσματική.

Για την εφαρμογή αυτής της θεραπείας της εξήγησε ότι έπρεπε να καθίσει σε μια ορισμένη στάση στην καρέκλα, να βγάλει την μπλούζα και τον στηθόδεσμο, να κατεβάσει λίγο το παντελόνι της και να καλύψει τα μάτια της με κάποιο ύφασμα καθώς και να βάλει στο στόμα της ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι για την ρύθμιση της αναπνοής.

Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, η μητέρα παρέμεινε στο γραφείο του κατηγορούμενου ενώ εκείνος και το κορίτσι πήγαν στο εξεταστήριο για την διαδικασία που της είχε περιγράψει σε προγενέστερο χρόνο.

Αφού γδύθηκε από τη μέση και πάνω, κάθισε στην καρέκλα κατά την στάση που της είχε υποδείξει ο ειδικός. Τότε της έδειξε ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι που ήταν τοποθετημένο στο τραπέζι απέναντι από την καρέκλα, το οποίο θα της έβαζε στο στόμα προκειμένου να παίρνει σωστές αναπνοές. Η ανήλικη έκλεισε τα μάτια της με το ύφασμα που της έδωσε ο κατηγορούμενος και αυτός έλαβε θέση μπροστά της.

Το κορίτσι καταγγέλλει ότι αντί για το φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, ο κατηγορούμενος έβαλε στο στόμα της το πέος του!