ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο ρεκόρ: Πόσες ώρες άκουγε την Αντέλ στο ραδιόφωνο;

Μία 48χρονη μητέρα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έδωσε άλλο νόημα σε διαγωνισμό που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Mix fm στην Αυστραλία.

Ο διαγωνισμός είχε τίτλο «πόσες ώρες μπορείς να ακούς την Αντέλ» και μια μητέρα πέντε παιδιών, «κατόρθωσε» να μείνει κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και να ακούει το hit της τραγουδίστριας «Rolling in the deep» επί… 72 ώρες! 

Η 48χρονη Ιβόν Μίτσελ έμεινε επί πέντε ημέρες κλεισμένη σε ένα δωμάτιο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ραδιοφωνικού σταθμού και απλώς… άκουγε την Αντέλ να τραγουδά το «Rolling in the deep», ώστε να κερδίσει 4 εισιτήρια για την συναυλία της αγαπημένης της τραγουδίστριας στο Μπρίσμπεϊν.

Συνολικά το τραγούδι έπαιξε 1.432 φορές σε 71,5 ώρες, από της 4 τα ξημερώματα, μέχρι τις 7 το απόγευμα, για πέντε μέρες. Η οικογένειά της, λέει η ίδια, ήταν έτοιμη να την στηρίξει να μείνει ακόμα και μία εβδομάδα μέσα στο δωμάτιο, το οποίο εγκατέλειπε μόνο για να πάει στην τουαλέτα και να κοιμηθεί. 

«Αυτό που έκανα πιθανότατα ήταν πιο δύσκολο από το να έχω και τα πέντε παιδιά μου μαζί«, είπε η Ιβόν. «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν ο γιος μου Μάικλ είχε τα γενέθλιά του, έγινε 6 ετών, κι εγώ το έχασα αυτό, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να συνεχίσω. Η κόρη μου είναι επίσης μεγάλη φαν της Αντέλ και ήξερα τι καταπληκτικό θα ήταν αν μπορούσαμε να την δούμε live», εξήγησε και πρόσθεσε ότι παρά… όσα πέρασε, εξακολουθεί να είναι φαν της Αντέλ και η ίδια.