LIFESTYLE

Η Μελάνια αποκαλύπτει πόσο συχνά κάνει σεξ με τον Αμερικανό πρόεδρο

Σε μια άβολη τηλεφωνική συνέντευξη βρέθηκε το 1999 η σημερινή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Την περίοδο εκείνη ο Ντόναλντ Τραμπ είχε θέσει πάλι υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ με το μικρό Μεταρρυθμιστικό Κόμμα (Reform Party), αλλά χωρίς επιτυχία και η Μελάνια ήταν απλά η σύντροφός του, Μελάνια Κνάους.

 

 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάουαρντ Στερν κάλεσε τον Αμερικανό Μίδα για μια τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή του «The Howard Stern Show». Καθώς ο Τραμπ απαντούσε στα ερωτήματα του Στερν, εκείνος ζήτησε να μιλήσει στη Μελάνια.

Το μοντέλο από τη Σλοβενία, αφού άκουσε μια σειρά από κολακευτικά κομπλιμέντα από τον Στερν, ρωτήθηκε τι φοράει. – «Όχι, πολλά», απάντησε η Μελάνια και όταν εκείνος την ρώτησε αν είναι γυμνή, η ίδια το επιβεβαίωσε λέγοντας: «Σχεδόν».

Ο Στερν επεκτάθηκε τότε σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, αφού άκουσε την Μελάνια να απαντά με προθυμία. Στην ερώτηση αν επισκέπτεται κάθε βράδυ το διαμέρισμα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου για να κάνουν σεξ, η ξανθιά καλλονή δήλωσε αυθόρμητα «ναι», προσθέτοντας όμως ότι οι επαφές τους είναι «ακόμα περισσότερες» και δήλωσε ερωτευμένη με τον Τραμπ.
 

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν το Σάββατο μετά τις εκρήξεις δύο βομβών στη Δαμασκό, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Οι βόμβες εξερράγησαν κοντά σε κοιμητήριο στην περιοχή Μπαμπ Μασάλα της συριακής πρωτεύουσας. Σε σύντομο τηλεγράφημα του SANA αναφέρεται πως «δύο βόμβες τρομοκρατών» προκάλεσαν τον θάνατο «αριθμού μαρτύρων» και τον τραυματισμό άλλων ανθρώπων κοντά στο κοιμητήριο Μπαμπ αλ-Σαγίρ. Το κοιμητήριο Μπαμπ αλ-Σαγίρ βρίσκεται κοντά σε μία από τις επτά πύλες της Παλιάς Πόλης της Δαμασκού. Πηγή: www.lifo.gr