LIFESTYLE

Η Σκάρλετ Γιόχανσον «τρολάρει» την Ιβάνκα Τραμπ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον  “έριξε” το Twitter το βράδυ του Σαββάτου, με την εμφάνισή της στην εκπομπή “Saturday Night Live”.

Η διάσημη ηθοποιός ήταν η κεντρική οικοδέσποινα και έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της, κυρίως όμως όταν υποδύθηκε την κόρη του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπμ Ιβάνκα Τραμπ, σε μία διαφήμιση – παρωδία που ασκεί κριτική στην κόρη του Αμερικανού προέδρου.

«Κάθε άντρας ξέρει το όνομά της, κάθε γυναίκα γνωρίζει το πρόσωπό της» ακούγεται μία φωνή να λέει την ώρα που η Γιόχανσον  ως Ιβάνκα κάνει την είσοδό της σε ένα επίσημο πάρτι.   «Όταν μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο, όλα τα μάτια στρέφονται πάνω της, είναι η Ιβάνκα», συνεχίζει η φωνή της αφηγήτριας.   «Μία γυναίκα σαν αυτή αξίζει ένα δικό της άρωμα. Επειδή είναι όμορφη. Είναι δυναμική. Είναι…"συνένοχη"», προσθέτει η φωνή για να αποκαλύψει μαζί το όνομα του αρώματος (σ.σ. Compicit).

Η διαφήμιση – παρωδία ολοκληρώνεται με τη φράση: «Το άρωμα της γυναίκας που μπορεί να τα σταματήσει όλα, αλλά δεν θα το κάνει».  

Τα social media στις ΗΠΑ έβγαλαν το καπέλο στη σπουδαία ηθοποιό, και το σχετικό σκετς ήταν για αρκετές ώρες το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στο Twitter.