MEDIA

Η μόνη κοινή απόφαση των μετόχων του MEGA

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα του MEGA – όπως πολλές φορές έχει αναφερθεί, είναι η ασυνεννοησία, με μπόλικες δόσεις καχυποψίας που επικρατεί ανάμεσα στους μετόχους του καναλιού Βαρδινογιάννη – Μπόμπολα.

Για να γίνει όμως κατανοητό το μέγεθος… σημειώνεται ότι η μόνη κοινή απόφαση των δυο πλευρών το τελευταίο διάστημα ήταν όταν συμφώνησαν να αναλάβει η Grand Thornton τη σύνταξη του νέου business plan με τη δέσμευση να το παραδώσει στις τράπεζες προς έγκριση σε 45 ημέρες! Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το σχέδιο θα είναι έτοιμο περίπου το Πάσχα.

Οι δυο πλευρές λοιπόν αδυνατούν να συνεννοηθούν ακόμη και στα τυπικά… Η περίπτωση της Grand Thornton αποτελεί εξαίρεση όμως, μιας και η συγκεκριμένη εταιρία θεωρείται αξιόπιστη… ενώ την αποδέχονται, εκτός από τις τράπεζες και η κυβέρνηση.

Είναι φανερό λοιπόν ότι οι πιθανότητες να υλοποιήσουν το νέο σχέδιο που θα υποβάλλει η εταιρία την οποία επέλεξαν οι ίδιοι είναι από ελάχιστες έως απίθανες!

Παρόλα αυτά σημειώνεται ότι η ανεξάρτητη εταιρία εργάζεται πυρετωδώς με τα στελέχη του MEGA που έχουν μείνει ακόμη στο κανάλι και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς να πληρώνονται… ξενυχτώντας μάλιστα όπως μαθαίνουμε, για να βοηθήσουν στη συλλογή των στοιχείων που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η σύνταξη του νέου business plan!

Τέλος ως προς την ουσία του σχεδίου – σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς που γνωρίζουν την υπόθεση, υποστηρίζουν ότι η συλλογή των στοιχείων προχωρά κανονικά και από κει και πέρα εναπόκειται στους υπεύθυνους τι παραδοχές θα κάνουν και τι προβλέψεις για τα διαφημιστικά έσοδα του καναλιού… για να καταλήξουν σε ένα βιώσιμο σχέδιο που θα συνοδεύεται από την καταβολή μετρητών με ΑΜΚ.

enimerosi24.gr