LIFESTYLE

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός πήρε τηλέφωνο την google να παραπονεθεί – Την… μεγαλώνει!

Δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία παραπονέθηκε πως η google την παρουσιάζει μεγαλύτερη από όσο είναι στην πραγματικότητα. Μάλιστα, η ηθοποιός και χορεύτρια, ανέφερε πως τηλεφώνησε στη μηχανή αναζήτησης και τους εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της. "Με βάζουν τουλάχιστον από όσα μου έχουν πει, 10 χρόνια και παίρνω τηλέφωνο και λέω 'σας παρακαλώ' κατ' αρχήν αυτό μας στερεί ρόλους" σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η κα. Ιωαννίδου ωστόσο τόνισε πως δεν θα ήθελε να ζήσει πάνω από τα 80 έτη, εκτός και αν είναι υγιής, ενώ πρόσθεσε πως θα έδινε όσα χρόνια της απέμεναν να ζήσει, προκειμένου να έχει ένα λεπτό με τον σύζυγό της Φρέντι Γερμανό.
Τέλος, η κα. Ιωαννίδου αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει το τελευταίο διάστημα και σχολίασε πως γνωστός εκδότης αρνείται να την πληρώσει για την τελευταία δουλειά στην οποία συμμετείχε. "Στην τελευταία μου δουλειά δεν με πληρώσανε. Ο κύριος, ο οποίος και είναι και εκδότης, δεν με πληρώνει. Κι είχε το θράσος να πει, ότι δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα γιατί δεν έχω τίποτα στο όνομά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά.