LIFESTYLE

Στα 79 της η σταρ παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί… δονητή!

Η διάσημη ηθοποιός που στα νιάτα της υπήρξε σύμβολο της γυναικείας σεξουαλικής απελευθέρωσης μοιράζεται τα μικρά της ερωτικά μυστικά αποδεικνύοντας ότι «ο έρως χρόνια δεν κοιτά».

Μπορεί η Τζέιν Φόντα να έχει κλείσει τα 79 ωστόσο τίποτα πάνω της δεν προδίδει την ηλικία της, ούτε και η σεξουαλική της ζωή! Καλεσμένη στο σόου της Έλεν ΝτιΤζένερις ήταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και με αφορμή το ρόλο της στη σειρά Grace and Frankie -όπου ο χαρακτήρας που ερμηνεύει θα ξεκινήσει μια επιχείρηση για να πουλάει δονητές- αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί και η ίδια.

«Δοκιμάσαμε όλους τους διαφορετικούς τύπους δονητών» είπε η σταρ. «Χρησιμοποιήσέ το ή θα το χάσεις, έτσι δε λένε;» συμπλήρωσε και συνέχισε εξηγώντας ότι η εμπειρία της με τα σεξουαλικά παιχνίδια δεν προέρχεται μόνο από τη σειρά αλλά και από προσωπική χρήση: «Έχω ένα που κρέμεται από το λαιμό μου. Μοιάζει με ένα όμορφο ασημένιο κόσμημα» και αστειεύτηκε λέγοντας ότι το φορά κάποιες φορές όταν βγαίνει ραντεβού. «Εξαρτάται από το με ποιον είσαι μαζί και από την κατάσταση που είναι η τουαλέτα».

Η διάσημη σταρ αποκάλυψε επίσης ότι ακόμη τρέφει συναισθήματα για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί για πέμπτη φορά στην καριέρα της στην ταινία Our Souls at Night: «Το μόνο πρόβλημα του να συνεργάζομαι με τον Μπομπ είναι ότι όταν κοιτάζω τα μάτια του, βυθίζομαι μέσα τους και ξεχνάω τα λόγια μου» είπε.