MEDIA

Διαβάστε σήμερα στις «Ειδήσεις»

Με τίτλο: "72 κρίσιμες ώρες για τη συμφωνία", κυκλοφορεί σήμερα η νέα καθημερινή εφημερίδα «Ειδήσεις» του Real Group, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η αγωνία μεταφέρεται από Eurogroup σε Eurogroup.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: – Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου και Χουλιαράκης θα μείνουν στις Βρυξέλλες μέχρι την Πέμπτη και θα έχουν συνομιλίες για να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα πριν από τις 7 Απριλίου – Βέτο από το ΔΝΤ. Η Ντέλια Βελκουλέσκου κατέστησε σαφές πριν από την έναρξη της χθεσινής συνόδου των υπουργών Οικονομικών ότι το κλιμάκιο του Ταμείου δεν επιστρέφει στην Αθήνα αν δεν υπάρξουν ισχυρές δεσμεύσεις από την ελληνική κυβέρνηση.

Στις «Ειδήσεις» μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πακέτα-βόμβες. Φάκελοι με εκρηκτικά για Ρέγκλινγκ και Ντάισελμπλουμ. Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τα 8 νέα δέματα που βρέθηκαν στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, με παραλήπτες υψηλόβαθμους κοινοτικούς αξιωματούχους και Ευρωπαίους πολιτικούς.

– Ευνοϊκές διατάξεις για τη συνταξιοδότηση 50.000 δημοσίων υπαλλήλων.

– Η αβεβαιότητα στέλνει τις καταθέσεις στο εξωτερικό. Μεγάλη αύξηση στα εμβάσματα από τις ελληνικές προς τις ξένες τράπεζες τις τελευταίες 90 ημέρες.

– E-banking: Στο στόχαστρο διεθνούς σπείρας τραπεζικοί λογαριασμοί στην Ελλάδα. Σε ΗΠΑ και Βραζιλία εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ύποπτα ίχνη.

– Στο κυνήγι του Σώρρα. Έρευνες πόρτα-πόρτα στα σπίτια των οπαδών του. Στον νομό Αχαΐας εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι κρύβονται ο καταζητούμενος επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και η σύζυγός του.