ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρουσόπουλος: «Φούσκα» η υπόθεση του Βατοπεδίου – Τι απάντησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του

«Φούσκα» χαρακτήρισε την υπόθεση του Βατοπεδίου ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον Γιώργο Παπανδρέου ότι έπαιξαν ένα πολιτικό παιχνίδι και επιχείρησαν να στήσουν μια σκευωρία.

«Τα κατάφερε, καθώς η υπόθεση έπληξε εμένα το ίδιο, η κυβέρνηση Καραμανλή και άλλοι άνθρωποι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος.

Τόνισε δε ότι ο πρώην υπουργός Γεωργίας, Αλέξανδρος Κοντός έστειλε τρεις επιστολές για τους κ.κ Μπασιάκο και Δούκα, προκειμένου να γίνει επιτροπή από δικαστές, αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε δεκτή την πρόταση καθώς, όπως υποστηρίζει, οι δικαστές θα συμπέραιναν ότι και σήμερα, ότι το θέμα ήταν μια «φούσκα».

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν υπάρχει υπόγεια διαδρομή Καραμανλή και Τσίπρα, ενώ σε ερώτηση για το εάν προβλέπεται να επιστρέψει στην πολιτική ζωή της χώρας, τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει αύριο. «Είχα δουλειά και τότε, έχω δουλειά και τώρα», είπε ο πρώην υπουργός.