LIFESTYLE

Τα δυο λεπτά που έσωσαν τον Έλληνα ηθοποιό: Ήταν στο σημείο της επίθεσης στο Λονδίνο! (video)

Ο Μάριος Ιορδάνου βρισκόταν στο Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Καζατζιάν λόγω της παράστασης «Ο Κρητικός» του Διονυσίου Σολωμού. Ωστόσο είχαν την ατυχία να βρεθούν στο κέντρο της Βρετανικής πόλης τη στιγμή του τρομοκρατικού χτυπήματος!

«Ήμασταν ενθουσιασμένοι χαρούμενοι για την παράσταση και είχαμε κατέβει χθες για να διαπραγματευτούμε για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ξανάρθουμε», περιέγραψε ο ηθοποιός που βγήκε στον αέρα του Tatiana Live για να περιγράψει την εμπειρία του.

Ο Μάριος Ιορδάνου θα λέγαμε πως σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα. «Κατεβήκαμε στο μετρό στο Westminster στις 2:30 πολύ ευδιάθετοι να βγάλουμε φωτογραφία. Η ειρωνεία ήταν ότι μπροστά μας ήταν σχολεία που είχαν κατακλύσει τη γέφυρα! Εμείς θέλαμε να δούμε το Αββαείο και το κοινοβούλιο απ έξω. Παίρνω την απόφαση να πάμε στον καθεδρικό που είναι παρακάτω… βγάζουμε δύο φωτογραφίες και προχωράμε… Περνάνε δύο λεπτά και αφού έχουμε απομακρυνθεί 200 μέτρα, ακούμε φωνές και ανθρώπους σε μία κατάσταση έξαλλη», ανέφερε.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν κάτι παραπάνω από άμεση, με τον ηθοποιό να τονίζει: «Μέσα σε 4 λεπτά σειρήνες από παντού και ο ουρανός γέμισε ελικόπτερα. Η αντίδραση ήταν ακαριαία! Εμείς εκείνη τη στιγμή καθώς αντιληφθήκαμε τι συνέβη, το πρώτο που είπα είναι ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια».

Η ατάκα του για το πόσο κοντά ήταν στο συμβάν συγκλονίζει με συνέπεια η παρουσιάστρια να μένει άφωνη. «Το φοβερό ήταν ότι 2 λεπτά περπατούσαμε δίπλα από τα Γαλλάκια και λέγαμε κοίτα να δεις πως έχουν έρθει τα παιδιά για να δουν το Λονδίνο. Ήταν τρομερό. Όλη η υπόθεση ήταν για 2 λεπτά!», επεσήμανε.