ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανήμερα 25η Μαρτίου ανακοινώνει το κόμμα της η Ραχήλ Μακρή- Πως θα το ονομάσει…

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα παρευρεθεί η πρώην Βουλευτής των ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ κ. Ραχήλ Μακρή για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Mαρτίου 1821. Ωστόσο δεν πρόκειται για μια απλή επίσκεψη καθώς θα συνδυαστεί με την επίσημη ανακήρυξη του πολιτικού φορέα που έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό του οποίου το όνομα θα είναι "Μέτωπο Νίκης".
Συγκεκριμένα το Σάββατο, η Ραχήλ Μακρή θα φτάσει στο Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής, όπου θα έχει συνάντηση με μέλη κινημάτων τα οποία δραστηριοποιούνται ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Το Σαββάτο 25 Μαρτίου, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος. 
Μετά το πέρας της παρέλασης, θα επισκεφτεί το σπήλαιο του Μελιδονίου, στο Ρέθυμνο, όπου θα αποτιμήσει φόρο τιμής στους ήρωες, οι οποίοι αρνήθηκαν να παραδοθούν στους Οθωμανούς κατακτητές.
Στο Μελιδόνι, αναμένεται να ανακηρύξει και τον νέο πολιτικό φορέα με το όνομα «Μέτωπο Νίκης». Την επόμενη μέρα, Κυριακή 26 Μαρτίου, θα έχει συζήτηση με πολίτες στο ισόγειο του ξενοδοχείου "Αστόρια" ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στην Κρήτη.