LIFESTYLE

«Είναι εθισμένη στα ναρκωτικά! Δεν κάνει για μητέρα»! Σκοτωμός στο διαζύγιο των σταρ…

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειρά Las Vegas, η οποία κράτησε από το 2003 μέχρι το 2008 και λίγο πριν τελειώσει αποφάσισαν να παντρευτούν.
μερα ο η  Jay Mohr που αγάπησες από το Jerry Maguire και το Ghost Whisperer και η Nikki Cox χωρίζουν και η αιτία διαζυγίου είναι βαριά!
Πριν από μερικούς μήνες ο ηθοποιός είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, την οποία απέσυρε μέσα σε 6 ημέρες, όμως τώρα φαίνεται πως ο χωρισμός έχει δρομολογηθεί. Το ΤΜΖ αποκαλύπτει πως μίλησε με πηγή από το στενό περιβάλλον του Jay Mohr η οποία αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός θέλει να χωρίσει επειδή η σύζυγος του είναι εθισμένη στα ναρκωτικά και αυτό δεν την κάνει άξια για μητέρα. Φυσικά, πάντα σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο ίδιος σκοπεύει να δώσει μάχη για την κηδεμονία του γιου τους.
Μάλιστα στα χαρτιά που κατέθεσε στο δικαστήριο ο Jay Mohr ισχυρίζεται πως η Nikki Cox έδωσε στο παρελθόν διπλή δόση αντιβίωσης στον γιο τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί και να κάνει εμετό όλο το βράδυ. Αυτό το διαζύγιο θα μας απασχολήσει πολύ και δεν νομίζουμε ότι οι αποκαλύψεις τελειώνουν εδώ!