MEDIA

«Βλέπω τον Τανιμανίδη να παρουσιάζει Survivor και είναι σαν να ακούω βοσκό»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός showman, μεταξύ άλλων μίλησε για το πολυσυζητημένο survivor και τον ρόλο του Σάκη Τανιμανίδη σαν παρουσιαστή. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει αναλάβει ένα δύσκολο ρόλο και δείχνει να ανταπεξέρχεται σταδιακά, ενώ κατά καιρούς έχει δεχτεί άσχημη κριτική. 

Ο λόγος για τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό You λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν είδα το Survivor με τον Τανιμανίδη τότε εκτίμησα την αξία του Αρναούτογλου ως παρουσιαστή, ο Γρηγόρης είναι ταλαντούχος, όταν είναι καλά  ψυχολογικά “κεντάει”…Βλέπω τον κατά τα άλλα συμπαθητικό Τανιμανίδη να παρουσιάζει “Survivor” και είναι σαν να ακούω τη φωνή ενός βοσκού. Περιμένω τα πρόβατα…»!

Ανάμεσα σε άλλα όμως ρωτήθηκε για το ότι είναι αρκετά «ζεν» το τελευταίο διάστημα: «Παλιότερα. Εκνευριζόμουν γιατί σκεφτόμουνα πως θα ήθελα να βλέπω κάτι που δεν το έβλεπα. Αλλά μετά είπα τι με νοιάζει; Αυτοί οι άνθρωποι δεν μου σκότωσαν τον πατέρα και τη μάνα, άμα θέλω να τους σατιρίσω καλύτερα να το κάνω στη σκηνή. Γιατί λοιπόν να τσαντίζομαι; Άμα αξίζει κάποιος θα φανεί στο χειροκρότημα…».