ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα κατεχόμενα βρήκαν τον Γεωργιανό δραπέτη!

Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο 27χρονος δραπέτης των Κεντρικών Φυλακών, Γεωργιανός κατάδικος, Ηρακλή Γκουρούλι, ο οποίος αυτή την ώρα οδηγείται στις ελεύθερες περιοχές.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, ο κατάδικος εντοπίστηκε στην κατεχόμενη Λευκωσία και μέσω των δικοινοτικών ομάδων έγινε η συνεννόηση.
 Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες στις φυλακές από την επιτροπή που συστάθηκε με τις οδηγίες της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους, με τους υπεύθυνους να παίρνουν σειρά καταθέσεων.
 Σημειώνεται, ότι νωρίτερα επικρατούσαν φήμες πως δεν επετράπη η είσοδος σε ποινικούς ανακριτές κάτι που όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας δεν ισχύει, καθώς, οι ίδιες οι αρχές των Κεντρικών Φυλακών ήταν που ζήτησαν τη συνδρομή τους.
 Δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε συγκάλυψη και οποιοιδήποτε ευθύνονται θα διωχθούν είτε ποινικά είτε πειθαρχικά, ανάλογα με τις ευθύνες που θα τους καταλογιστούν, τονίζεται εξάλλου σε ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως αναφορικά με την απόδραση.