ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΟΚ!Επιτέθηκαν στη φρουρά του Αλέκου Φλαμπουράρη

Όλα έγιναν περίπου στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Βουλγαροκτόνων στα Εξάρχεια. Μια γυναίκα η οποία βγήκε από ταξί, έχει φραστικό επεισόδιο με τον οδηγό, με αποτέλεσμα να μπει στην πολυκατοικία όπου διαμένει και να βγει αμέσως μετά με δύο πιτ μπουλ στα οποία δίνει εντολή να επιτεθούν στον οδηγό ταξί.

Τρεις αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, σύμφωνα με τον ANT1 που βρίσκονται έξω από το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας  προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση αλλά η γυναίκα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, τους βρίζει και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν, εκείνη δίνει εντολή στα σκυλιά να επιτεθούν στους αστυνομικούς.

Το ένα σκυλί δαγκώνει έναν αστυνομικό στον αγκώνα και προσπαθεί να δαγκώσει και άλλον αστυνομικό σκίζοντάς του τη στολή. Ο ίδιος σκύλος επιτίθεται και σε τρίτο αστυνομικό που τραβιέται για να γλιτώσει και τραυματίζεται ελαφρά στον αστράγαλο.

 Οι αστυνομικοί καταφέρνουν να απωθήσουν τα σκυλιά και η γυναίκα οδηγείται, προβάλλοντας αντίσταση, στο Α.Τ Εξαρχείων όπου στη συνέχεια συγκεντρώθηκε κόσμος έξω από αυτό ζητώντας την απελευθέρωσή της.

Η γυναίκα αρχικά αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της αλλά όταν ενημερώθηκε για τις παραβάσεις, δήλωσε πως κατάγεται από τη Λετονία και είναι 35 ετών. Δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση εναντίον των αστυνομικών και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.