ΔΙΕΘΝΗ

Έβγαλε τα παιδιά του Αδόλφο και Εύα και αλλάζει το επίθετό του σε… Χίτλερ!

Από καιρό ο Isidore Heath Campbell διακήρυττε πως το είδωλό του είναι ο Χίτλερ και από τις 8 Μαΐου θα μπορεί να πάρει το επίθετο Χίτλερ μετά την έγκριση δικαστηρίου.
"Έχω το όνομα ενός ήρωα. Το όνομά μου είναι Χίτλερ τώρα. Ο Χίτλερ είναι ήρωας επειδή έσωσε τη Γερμανία, ανέβασε την οικονομία, έχτισε του δρόμους, έδωσε περισσότερες δουλειές και νοιάστηκε για τους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανος", τόνισε ο Isidore.
"Μόνο ο Τραμπ σκέφτηκε τους ανθρώπους στην Αμερική. Μόνο ο Τραμπ. Οι υπόλοιποι ήταν μόνο στο γραφείο για να κερδίσουν χρήματα. Ο Τραμπ δεν νοιάζεται για τα χρήματα αλλά για τους ανθρώπους. Είναι σωστός για το χτίσιμο του τείχους. Χρειαζόμαστε το τείχος και να απομακρύνουμε όλους τους μετανάστες από εδώ".
Ενώ το Χίτλερ είναι ασυνήθιστο επίθετο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο υπάρχουν λιγότερα από 100 άτομα σε όλη την Αμερική που το έχουν και 133 το γράφουν Hittler σύμφωνα με βάση δεδομένων του Newsday.
Ο 43χρονος Isidore Heath Campbell, που έχει από καιρό εμμονή με τον δικτάτορα του Τρίτου Ράιχ, ονόμασε τον γιο του Αδόλφο και την κόρη του Εύα Μπράουν πριν του τα πάρουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.
Είχε εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ Meet The Hitlers που ακολουθούσε τη ζωή των καθημερινών ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο όνομα με τον Χίτλερ. "Ο άνθρωπος κάνει τον άνθρωπο και όχι ένα όνομα", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Το 2013 η πρώην σύζυγός του Cathy Bowlby είπε ότι ο Campbell πίστευε ότι ήταν ο διάβολος και ήθελε να ονομάσει ένα από τα παιδιά του Εωσφόρο.