ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολόκληρη η κατάθεση της «πέτρας του σκανδάλου» του φονικού στο Μοσχάτο

Το χρονικό της σχέσης της με τον παραολυμπιονίκη αλλά και τα προβλήματα που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου της με τον Μ.Λ., περίγραψε στην κατάθεσή της, η «μοιραία» γυναίκα στη ζωή των δύο ανδρών.

Η 42χρονη, σύμφωνα με το enikos.gr υποστήριξε πως από την πρώτη στιγμή υπήρχαν προβλήματα στη σχέση της με το θύμα. «Από την αρχή της σχέσης μας ξεκίνησαν και τα προβλήματα με τον Μάριο. Προβλήματα που δημιουργούνταν λόγω του μυαλού του. Γενικά το μυαλό του Μάριου λειτουργούσε περίεργα, αλλά επειδή ήμουν ερωτευμένη δεν τα έβλεπα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τον Απρίλη του 2007 και ενώ είχε την κόρη μας αγκαλιά και του ζήτησα να μου τη δώσει για να την ταΐσω».

Στη συνεχεία αποκαλύπτει πως γνωρίστηκε με τον παραολυμπιονίκη. «Κάποια στιγμή, γύρω στα τέλη του 2014, γνώρισα τον Β.Τ. που έμενε κοντά στο σπίτι μου. Η γνωριμία αυτή εξελίχθηκε σε συμπάθεια και για να μην τα πολυλογώ το Σεπτέμβριο του 2015 ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Από έκει και μετά δεν είχαμε καμία ερωτική επαφή μέχρι το Μάρτιο του 2016».

Η 42χρονη αναφέρει και ένα περιστατικό όπου το θύμα την είχε απειλήσει πως θα την σκοτώσει «Τη Μ. Δευτέρα του 2016 ο Μ., με το πρόσχημα ότι ήταν άρρωστος και ότι ήθελε να του φέρω κάποια φάρμακα με φώναξε στο σπίτι που είχε μετακομίσει. Με το που μπήκα μέσα με έδεσε με χειροπέδες και έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι μου. Μου είπε: «σήμερα τέλειωσαν όλα. Από 'δω μέσα δεν θα βγεις ζωντανή»

Διαβάστε ολόκληρη την κατάθεση της 42χρονης