ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι δείχνουν τα… άστρα για Γιάννο Παπαντωνίου και Κώστα Σημίτη;

Μια ακόμη εξεταστική επιτροπή θα αποπειραθεί να διερευνήσει τις δαιδαλώδεις διαδρομές του «μαύρου χρήματος» στα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας, σύμφωνα μάλιστα με τον πρωθυπουργό ενδέχεται να υπάρξουν και παράπλευρες αποκαλύψεις για το «σκάνδαλο του χρηματιστηρίου». Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λέει κι ο λαός, για να δούμε ποιοι ήταν όλοι αυτοί τελικά που «τα έφαγαν μαζί»!
Αυτήν την φορά στο «στόχαστρο» είναι ο Λέων Γιάννος Παπαντωνίου (γεν 27/7/1947), που την περίοδο 1996-2001 διετέλεσε υπουργός Εθνικής Οικονομίας και ακολούθως (2001-2004) υπουργός Εθνικής Αμύνης. Κατείχε δηλαδή δύο θέσεις-κλειδιά και δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ο εκφραστής της ενταξιακής πορείας της Ελλάδος στην ΟΝΕ.
Αναπόφευκτα βέβαια ακούγεται και το όνομα του Καρκίνου Κώστα Σημίτη (γεν 23/6/19360, που ήταν πρωθυπουργός της χώρας –προϊστάμενος δηλαδή του Γ Παπαντωνίου- και στις δύο περιόδους.
Αμφότεροι αποποιούνται πάσα ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν καλώς και βέβαια ο σκοπός του παρόντος άρθρου δεν είναι να αποφανθεί για το αν είχαν και ποια. Αυτό θα το κρίνει η εξεταστική επιτροπή.
Μπορώ όμως να διαβλέψω την πορεία των σχετικών ερευνών με βάση τους αστρολογικούς χάρτες τόσο του πρώην υπουργού, όσο και του πρώην πρωθυπουργού.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου θα «στριμωχτεί άγρια» σε τρία χρόνια από σήμερα, όταν ο «προχωρημένος» Ήλιος του θα συναντήσει τον γενέθλιο Ποσειδώνα στον Ζυγό και ο γενέθλιος Ήλιος του θα δεχθεί την επιρροή του διελαύνοντα Ουρανού (τετράγωνο από τον Ταύρο) αλλά και του διελαύνοντα Κρόνου (αντίθεση από τον Υδροχόο).
Και μπορώ να εικάσω ότι αν τελικά του αποδοθούν ευθύνες, θα ακολουθήσει μια δικαστική διερεύνηση που θα αποδώσει καρπούς το 2020.
Λίγο νωρίτερα ωστόσο υπάρχει στο Ηλιακό τόξο μια «περίεργη» ένδειξη, που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν καταλυτικές, όσο και απρόβλεπτες εξελίξεις στην υπόθεσή του. Συγκεκριμένα, ο «προχωρημένος» Δίας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, που στον γενέθλιο χάρτη του Γιάννου Παπαντωνίου βρίσκονται μαζί στον Καρκίνο. Χωρίς την ώρα γέννησής του βέβαια δεν είναι εύκολο να γίνει εκτίμηση για το τι ακριβώς θα συμβεί αλλά η γενική αίσθησή μου είναι ότι πρόκειται για κάτι ακραίο.
Έχει ενδιαφέρον μάλιστα το ότι στην συναστρία των δύο χαρτών (Παπαντωνίου και Σημίτη) διαφαίνεται μια μεταξύ τους σχέση σε αυτήν την περιοχή του ζωδιακού, αφού ο γενέθλιος Ήλιος του δεύτερου συμπίπτει με την σύνοδο Άρη-Ουρανού του πρώτου. Μετάφραση; Τυχόν αποκαλύψεις για την δράση του ενός, θα δημιουργήσουν ένα ντόμινο και στην ζωή του άλλου.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις ενδείξεις στα προοδευτικά ωροσκόπια του Κώστα Σημίτη, ο ίδιος το 2020 «περνάει» Κρόνο, κάτι που σημαίνει ότι θα δοκιμαστεί κι αυτός από τις εξελίξεις. Μάλιστα ο… ίδιος Κρόνος σε «παραλλαγή» υπάρχει και τώρα στην ζωή του, κάτι που παραπέμπει σε μια αρνητική συγκυρία για τον ίδιο και μάλλον «βλέποντας το κακό να πλησιάζει» ποντάρει πολλά σε ενδεχόμενες εκλογές.
Συνοψίζοντας, τα πράγματα στην εξέλιξή τους δεν θα είναι εύκολα για κανέναν από τους δύο, ίσα-ίσα που ο αστρολογικός συντονισμός των προβλημάτων τους σε τρία χρόνια, «κλειδώνει» μια κοινή μοίρα, που δεν την λες και καλή…

astrology.gr