MEDIA

Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη για το τροχαίο των «Μαχητών»

Όχι σήμερα αλλά πριν δύο ημέρες έγινε το τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο όπου τραυματίστηκε η ομάδα των "Μαχητών". Η παραγωγή το κράτησε μυστικό έως ότου αναρρώσουν οι παίκτες από το αρχικό σοκ και συνέλθουν ώστε να πραγματοποιηθεί το γύρισμα όπου περιγράφουν οι ίδιοι το σκηνικό του ατυχήματος.

Η Ειρήνη Κολιδά αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και στη παιδί της και να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ ο Μάριος αποφάσισε να μείνει. Η παίκτρια των "Μαχητών" βγαίνει μεν από το παιχνίδι αλλά δε θα μπει αμέσως στο αεροπλάνο της επιστροφής καθώς πρέπει να πάρει το οκ από τους γιατρούς ότι είναι σε θέση να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Το γύρισμα του σημερινού επεισοδίου έγινε νωρίτερα το απόγευμα ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει και η Ειρήνη που ανάρρωνε. Ως ήρωα περιγράφουν άνθρωποι της παραγωγής τον Κωνσταντίνο Βασσάλο που έπαιξε ρόλο στο να αποφευχθούν τα χειρότερα καθώς επέβαινε στο βαν με τους "Μαχητές" που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα.

Το αιφνίδιο αυτό γεγονός ανατρέπει όπως είναι φυσικό της κανονική ροη του παιχνιδιού. Η αποχώρηση από την ομάδα των "Μαχητών" βάσει της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού που επρόκειτο υπό κανονικές συνθήκες να ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα.

πηγή: enikos.gr