ΓΥΝΑΙΚΑ

Σημάδια που δείχνουν ότι είσαι μόνη για μεγάλο διάστημα

Με μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν σου, σου έρχονται διάφορες μνήμες, από εκδρομές, γενέθλια, γάμους φίλων, χαρές, πίκρες και… καλέ πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ; Μήπως είσαι στη φάση που δε θυμάσαι καν; Μήπως την τελευταία φορά που ασχολήθηκες με άντρα ήταν την εποχή του πρώτου Survivor; Μήπως έχεις αρχίσει να πανικοβάλλεσαι; Παρακάτω σου έχω 8 πολύ ειλικρινή σημάδια που φανερώνουν ότι έχεις μείνει μόνη για… πάααααρα πολύ καιρό!
Έχεις πια σταματήσει να το σκέφτεσαι: Είσαι τόσο συμβιβασμένη με την μοναξιά σου που το γεγονός ότι είσαι μαγκούφα δεν σε απασχολεί καθόλου. Τουτέστιν, δεν κάνεις καμία απολύτως προσπάθεια να κάνεις μία νέα γνωριμία, αράζεις σπίτι με τις πιτζάμες και τρως μονίμως delivery. Αυτό έχει βέβαια αντίκτυπο και στην εμφάνισή σου, κάτι που δεν το λες και σύμμαχο στην προσπάθεια να γοητεύσεις έναν άντρα. Έχεις πια αρκεστεί στο γεγονός ότι είσαι άτυχη, και όλα καλά.
Δεν έχεις στάνταρς: Είναι άντρας και έχει δύο πόδια; Τον θέλεις! Με δόση υπερβολής, σε ενημερώνω ότι ίσως έχεις φτάσει σε ένα σημείο που σου αρέσουν όλοι, χωρίς καν να εξετάζεις το ενδεχόμενο ο εκάστοτε να έχει κάτι που να μπορεί να σε γοητεύσει –και δεν μιλάω για εμφάνιση-.
Άτιμο κινητό: Οι κλήσεις στο κινητό σου περιορίζονται στα εξής ονόματα: Μαμά, μπαμπάς άντε και Μαρία (η κολλητή σου). Ναι, στον ορίζοντα δεν υπάρχει κανένα αντρικό όνομα, και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Βάλε την μαμά σου Στέφανο, έτσι για να ζήσεις το όνειρο.
Τι είναι η αποτρίχωση; Με ένα γρήγορο χάδι στη γάμπα σου μπορείς να αντιληφθείς ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κρυώνεις όταν φοράς φορέματα το χειμώνα. Ναι, η αποτρίχωση είναι μια λέξη άγνωστη για σένα, και απλά λυπάμαι το ξυραφάκι που θα κληθεί να την αντιμετωπίσει.
Το κρεβάτι σου είναι γεμάτο φαγητό: Αφού δεν κάνεις κάτι άλλο πάνω του, αρχίζεις κι εσύ να τρως μπας και επεκτείνεις τη χρησιμότητα του επίπλου. Κάποιοι λεκέδες, σίγουρα ψίχουλα και ίσως μία καταχωνιασμένη σοκολάτα σε κάποια γωνία. Μήπως να διάβαζες κανένα βιβλίο;
Δεν ξέρεις πώς να μιλήσεις: Έχεις ξεχάσει να φλερτάρεις, και όταν πια συναντήσεις τον άνθρωπο που ποθείς, πετάς το ένα τούβλο μετά το άλλο. Μία μικρή πρόβα στον καθρέφτη δεν έβλαψε ποτέ κανένα!
Οι κοινωνικές εκδηλώσεις: Καλοκαιριάζει και οι γάμοι είναι πολλοί. Εσύ φυσικά νιώθεις τον ανάλογο κόμπο στο στομάχι, γιατί πολύ απλά δε θέλεις να πας για ακόμη μία φορά ασυνόδευτη! Κλασικά παίρνεις ή την κολλητή ή τον αδερφό σου, και συνειδητοποιείς ότι είσαι ένα βήμα πριν την απελπισία.
Το ιστορικό: Και εννοώ στο άτιμο το διαδίκτυο. Όχι, δεν αναφέρομαι σε πορνό, δεν είσαι αγόρι. Εννοώ όλα αυτά τα κείμενα και άρθρα με κάθε λογής συμβουλές για το πώς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου και τι παθαίνει ο κόλπος σου αν έχεις να κάνεις σεξ πάνω από 1 χρόνο. Φαντάζεσαι να τα ανακαλύψει κάποιος; Παναγία μου!!!

queen.gr