MEDIA

Μεγάλη ανατροπή στο επόμενο καθηλωτικό επεισόδιο – Τι αλλάζει μετά το Πάσχα

Την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, ένα νέο επεισόδιο “Survivor” έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας.

Όπως ανακοίνωσε στο τελευταίο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά την επόμενη αποχώρηση παίκτη οι δυο ομάδες θα ενωθούν.

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στις δύο παραλίες μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα; Θα καταλαγιάσει η κόντρα που επικρατεί στους «Διάσημους»; Θα κάνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου βήμα προσέγγισης προς τους συμπαίκτες της ή θα παραμείνει απομονωμένη;

Πώς θα είναι η ψυχολογία του Γιώργου Χρανιώτη που κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι; Πώς θα αντιμετωπίσει στο εξής τους συμπαίκτες του ο Γιώργος Αγγελόπουλος γνωρίζοντας ότι η πλειοψηφία τους τον ψήφισε ως προτεινόμενο για αποχώρηση από το “Survivor” πριν λίγες ημέρες;

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του “Survivor” την Τρίτη του Πάσχα στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Δράση, αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού ο αγώνας για την ασυλία θα διεκδικηθεί κι από τις δύο ομάδες στο έπακρον.