MEDIA

Survivor Report: Μείνετε συντονισμένοι…

Γράφει η Βάσω Μπακογιάννη

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!

Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μάλλον το αρνάκι των εορτών μας έπεσε λιγουλάκι βαρύ..!

      Πιάνομαι από την λέξη "αρνί"και αναρωτιέμαι… Τι ήταν αυτό στο χθεσινό επεισόδιο;; Γιατί άμα ήταν αυτό αρνί μάλλον στο σπίτι μου ψήσαμε κάτι αλλο…Κάτι σαν δείγμα απο οβελία μου έκανε…. Τι να πω… Το μόνο σίγουρο είναι οτι πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στο σεφ…. Aυτό το γκαγκανιασμένο χρωματάκι ήθελε ιδιαίτερη μαεστρία και τέχνη για να το πετύχει…!!!!Μάλλον με φλόγιστρο το εψησε, γιατί από μέσα ωμό το είδα… Ας ζητούσε την συμβουλή του Κοκκινάκη – Μaster Chef- που έχουν εκει μέσα… Αυτός τον έχει πάρει σοβαρά το ρόλο του ή ιδέα μου είναι;; 

Anyway, το σίγουρο ειναι οτι πρέπει να στείλουμε τα περαστικά μας στους μαχητές… Λίγο η πείνα… Λίγο το ωμό αρνάκι … οι κοιλιακές διαταραχές μάλλον θα φανούν στο επόμενο επεισόδιο. 

        Η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου απογοήτευσε τους φαν του παιχνιδιού καθώς και αγαπητή ήταν – είχε τα κότσια να τα βάλει με την κλίκα των διασήμων – και πολύ καλή και ικανή παίχτρια για να φτάσει μέχρι τον τελικό!Έφυγε η μπουλντόζα μας οικοιοθελώς και η Λάουρα εκείιιιι… μπάστακας… έχει να δώσει και άλλα στο παιχνίδι λεει… Μάλλον στο σκόρ και στα αγωνίσματα εννοεί…. Μόνο αυτή το πιστεύει όμως… Αυτό ειναι το πρόβλημα!

Η παραμονή της Λάουρας στο παιχνίδι μας κάνει να αναρωτιόμαστε και να υποθέτουμε οτι το διαφημιστικό σποτάκι για την δήλωση συμμετοχής στο Survivor ήταν κάπως έτσι:

Έχεις φοβίες; 

Φοβάσαι τα ύψη;

Ή μήπως τα ζωύφια ή το θαλασσινό νερό;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!! Survivor 2017!!

Πραγματικά αυτο το κορίτσι με κάνει να αναρωτιέμαι πως πέρασε τα προκριματικά αγωνίσματα… ή αυτή ή όλοι οι άλλοι πέρασαν με βίσμα!!!

Αααααχχχχ, Λαουρίτα κοίτα τι βρήκα….

Μάλλον η φοβία σου για τα ύψη ήρθε λίγο αργότερα…!

       Αγαπητέ Κωνσταντίνε – από την ομάδα των μαχητών – σε παρακαλώ πολύ… Όταν υπάρχουν τα εσώρουχα των κοριτσιών απλωμένα και ενώ οι κάμερες γράφουν, μην λες " τα βρακιά των κοριτσιών"!! Ήμαρτον! Λίγο "τακτ" βρε αγόρι μου….!

      Αυτή την έβδομάδα η Λάουρα – αυτή που φοβάται τα ύψη -, ο Κοκκινάκης – τρέμε Πετρετζίκη- ο Λάμπρος – κολλητός του Χανταμπακη – και ο Ντάνος – το τρελό αγόρι απο την Σκιάθο – είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας απο τους τέσσερις θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα!!!     

      Αναμένουμε τις εξελίξεις… Kάτι μου λέει οτι ο Λάμπρος θα παει να βρει τον κολλητό του… Εσάς;; 

Stay tuned! Tonight at 21:00!!