MEDIA

Τι όρο έβαλε ο Σταμάτης Φασουλής για να συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar;

Το ραντεβού για το Your Face Sounds Familiar δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19 Απριλίου στο Shamone, στο Γκάζι.
Ήταν όλοι εκεί… Η Μαρία Μπεκατώρου, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Νίκος Μουτσινάς, η Έλλη Κοκκίνου και οι παίκτες του παιχνιδιού μας καλωσόρισαν και μίλησαν μαζί μας για όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε τις επόμενες Κυριακές.

Η ομάδα φαίνεται να έχει δέσει και όλοι έχουν διάθεση να γίνουν μια πολύ ωραία παρέα. Οι παίκτες είναι γεμάτοι όρεξη για γνώση, μιμήσεις, χορό, μουσική και προσπάθεια. Κριτική επιτροπή και παρουσιάστρια δε σταματούν να κάνουν πλάκα και να αλληλοπεριορίζονται.

Ο Σταμάτης Φασουλής δε σταματούσε να πετάει κέρματα στο Νίκο Μουτσινά για να τον τρομάζει και να του αποσπά την προσοχή. Η αδυναμία που έχει ο σκηνοθέτης στον Νίκο είναι μεγάλη μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το show είπε – κάνοντας πλάκα – ότι ο μόνος όρος που έθεσε ήταν να καθίσει δίπλα του ο Μουτσινάς.

Παράλληλα, ο Νίκος, γνωστός για το χιούμορ του, απάντησε πως αν δεν καθίσει δίπλα στο Φασουλή θα τους κάψει το στούντιο. Φυσικά το μόνιμο πρόβλημα του Νίκου… η προεδρεία στο Your Face Sounds Familiar. Την Παρασκευή θα κάνουν πρόβα τζενεράλε και ο παρουσιαστής περιμένει να δει ποιος θα πάρει το θρόνο. 

Στο μαγαζί φυσικά ήταν και οι τρεις καθηγητές που θα αναλάβουν το ρόλο να καθοδηγήσουν τους διαγωνιζόμενους, Σόφη Ζαννίνου, Βικτώρια Χαλκίτη, Μαρία Λυραράκη. Μεγάλη εντύπωση μας έκανε η προετοιμασία που κάνει η Σόφη Ζαννίνου για κάθε τραγούδι ώστε να το αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. «Γράφω όλους τους στίχους και αναλύω κάθε λέξη, ένα παιχνίδι που συνηθίζω να κάνω είναι να ζητάω από τους παίκτες να μου λένε το τραγούδι με δικά τους λόγια, θέλω να καταλαβαίνουν και να συναισθάνονται τι τραγουδάνε και όχι απλώς να το παπαγαλίζουν», ανέφερε.

«Έχουμε πολύ καλά παιδιά, ωραίες προσωπικότητες, δεν έχουμε κάποιο αγκάθι στην ομάδα», μας είπαν οι καθηγήτριες του show. Μας αποκάλυψαν επίσης πως οι περισσότεροι παίκτες έχουν καλές φωνές – υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις – ένας από τους άντρες της ομάδας είναι φοβερός στις μιμήσεις και ένας είναι πάρα πολύ πρόθυμος και εργατικός.

Οι 9 από τους 10 νέους διαγωνιζόμενους βρέθηκαν στο Shamone, διασκέδασαν και συνομίλησαν με τους δημοσιογράφους για το νέο κύκλο του talent show. Το παρών έδωσαν από νωρίς οι Δημήτρης Μακαλιάς, Άρης Μακρής, Κόνυ Μεταξά, Αντώνης Δόμινος, Σαμπρίνα, Ιρένε Τροστ, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιάννης Χατζόπουλος, η Παρθένα Χοροζίδου έφτασε λίγο πριν το τέλος της βραδιάς λόγω παράστασης ενώ ο Ησαΐας Ματιάμπα δεν κατάφερε να παρευρεθεί.    

peoplegreece.com