MEDIA

H Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: "«Εδεσαν» τον Γιάννο!»" κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει το επίσημο έγγραφο της Εισαγγελίας Διαφθοράς προς τις Ελβετικές αρχές.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο ο πρώην υπουργός είναι «ύποπτος για παράνομες πληρωμές σε έξι εξοπλιστικά προγράμματα». Από το αίτημα δικαστικής συνδρομής που αποκαλύπτει η Realnews, προκύπτει ότι «πάνω από 300 εκατ. ευρώ ζημιώθηκε το ελληνικό Δημόσιο από τον Γ.Παπαντωνίου, χωρίς μάλιστα να υπολογίζεται η σύμβαση-μαμούθ των Leopard». Ακόμη:

– «Το… ευαγές ίδρυμα στο Λιχτενστάιν, οι τραπεζικοί λογαριασμοί που ελέγχονται για τις μίζες και ο ρόλος της συζύγου του πρώην υπουργού Σταυρούλας Κουράκου»

– «Τα εισοδήματα του πρώην υπουργού δεν δικαιολογούν την αγορά της βίλας στη Σύρο και των δυο ακινήτων στο Κολωνάκι».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκλειστική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα: «Προσωπικό μου στοίχημα η κυβέρνηση αυτή να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια». «Έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας».

– Έτοιμος ο Ντράγκι να αγοράσει ελληνικά ομόλογα τον Ιούνιο. Η ΕΚΤ περιμένει «πράσινο φως» από ΔΝΤ-Βερολίνο.

– Πάνος Σκουρλέτης: «Δεν έχουν νόημα απόπειρες ωραιοποίησης μιας δύσκολης πραγματικότητας, ούτε έχουμε ανάγκη από ένα αριστερό success story».

– Κώστας Σκρέκας: «Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι τα αντίμετρα είναι ακόμη μια τεράστια κοροϊδία που δεν πείθει πια κανέναν».

– Τουρκικό αμόκ σε Αιγαίο και Κύπρο. Το «γεράκι» της Άγκυρας που δεν σεβάστηκε τη μνήμη των νεκρών Ελλήνων αξιωματικών.

– «Μας έκανε πρώτη φορά να κλάψουμε». Φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν τον Στάθη Ψάλτη.

– «Φρόντιζα τον Άκη για 6 μήνες». Ο Δημοσθένης Βεργής μιλά για τις ώρες που πέρασε στο κελί με τον Τσοχατζόπουλο και για τα σχέδια που κάνει μετά την αποφυλάκισή του.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Το νου μας στον Ερντογάν, γιατί κάτι «μαγειρεύει»». Ο Χρ. Πασαλάρης σημειώνει ότι «ένα ακόμη αυταρχικό καθεστώς- η Τουρκία των 80 εκατομμυρίων- προστίθεται στις δικτατορίες του πλανήτη που κυριαρχούν στα πέντε από τα 7,5 δισεκατομμύρια των κατοίκων του πλανήτη, με τάσεις να αυξάνονται, σε βάρος των 2,5 δισεκατομμυρίων που ζουν κάτω από δημοκρατικά καθεστώτα.. Άρα ο κίνδυνος θερμών επεισοδίων υπάρχει …»

Και στην «Πράβδα» του Στάθη:

«Το 4ο Μνημόνιο δεν θα το λέμε 4ο Μνημόνιο. Είναι στενάχωρο! Θα το λέμε: «Δεν κλαίει πια ο Σπίρτζης». Είναι πιο τσιπρικό και συνεπώς πιο ευχάριστο. Επίσης. Όταν δεν πληρώνετε διόδια στη Μαλακάσα, προκαλείτε μποτιλιάρισμα στο Λος Αντζελες-θεωρία του χάους (που προκαλεί η απέραντη μακακία στον κόσμο τούτο)…»

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Έφτιαξαν το σπίτι των ονείρων τους. Συγκατοίκηση για Λένα Παπαληγουρα και Άκη Πάντο. Η άξια ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός σύντροφός της ζουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και λίγες εβδομάδες βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία.

– «Ο Αντώνης δεν θα με απατήσει ποτέ!». Η λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου, που έχει πρεμιέρα σήμερα στο «Your face sounds familiar», απαντάει σε… ραδιο αρβύλες και τονίζει πως λατρεύει τον σύζυγό της Αντ. Αλεβιζόπουλο.

– Daddy cool o Γαβριήλ! Ο φακός της «R» απαθανάτισε τον Γ. Σακελλαρίδη να ταΐζει την πανέμορφη κόρη που απέκτησε από τη Ράνια Τζίμα, σε πρόσφατη έξοδό τους στο Μοναστηράκι.

– Έξαλλοι με τις φήμες διαζυγίου. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο σύζυγός της Γιάννης Ακκάς διαψεύδουν κατηγορηματικά στο φιλικό τους περιβάλλον ότι χωρίζουν.

– «Σκόραρε» ο Καρίμ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Κ. Ανσαριφάρντ όχι μόνο κέρδισε την καρδιά της Αλεξάνδρας-Σοφίας Καλούλη, αλλά την έπεισε και να μείνουν μαζί στο σπίτι του στη Γλυφάδα