LIFESTYLE

Αστέρας του Χόλιγουντ κυνήγησε και έπιασε… κλέφτη!

Ο Χολιγουντιανός αστέρας και πρωταγωνιστής των "Mad Max", "Taboo", "The Dark Knight Rises" και άλλων πρόσφατων επιτυχιών, Τομ Χάρντι καταδίωξε και ακινητοποίησε έναν κλέφτη στο Ρίτσμοντ του Λονδίνου.
Ο 39χρονος ηθοποιός κυνήγησε έναν νεαρό που είχε κλέψει ένα μοτοποδήλατο, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας ονόματι Arun Pullen στην εφημερίδα Sun. 
Όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, ο Χάρντι περπατούσε στον δρόμο όταν το κλεμμένο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, προσέκρουσε πάνω σε μια Mercedes στην προσπάθεια των δραστών να διαφύγουν της σύλληψης από την αστυνομία.
Ο ένας δράστης συνελήφθη επί τόπου αλλά ο δεύτερος άρχισε να τρέχει με τον ηθοποιό να τρέχει πίσω του. Σύμφωνα πάντα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 39χρονος σταρ πήδηξε μέχρι και έναν φράχτη ακολουθώντας τον, ενώ κατάφερε τελικά να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει στις αρχές.
"Αν το παιδί είχε κάνει το λάθος να προβάλλει αντίσταση, πιστεύω ότι ο Τομ θα του έριχνε ξύλο" αναφέρει ο Pullen.
Πάντως για την ώρα, ούτε ο ηθοποιός ούτε ο εκπρόσωπός του έχουν αναφερθεί στο περιστατικό σε ερώτηση της Sun, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν την είδηση.