LIFESTYLE

Σπάνια φωτογραφία: Η «βασίλισσα των χαλιών» όταν ήταν 26 χρονών…

Η βασίλισσα των χαλιών ή αλλιώς η βασίλισσα της μπουχάρας είναι αδιαμφισβήτητα η Δέσποινα Μοιραράκη. Η επιχειρηματίας έχει αφιερώσει τη ζωή της στα παιδιά της και κατ’ επέκταση στην αγοραπωλησία χαλιών – ώστε να μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να συντηρήσει την οικογένειά της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία και έκανε δύο αγόρια. Το πρώτο της παιδί, ο Γιώργος, ήρθε στον κόσμο όταν η επιχειρηματίας ήταν 17 ετών ενώ ο δεύτερος γιος της, ο Τάσος γεννήθηκε 7 χρόνια μετά.

Εκτός από επιτυχημένη επιχειρηματίας και σωστή μητέρα η Δέσποινα είναι καλή και προστατευτική σύζυγος. Οι γιοί της ακολούθησαν το δρόμο της και είναι μαζί της στις επιχειρήσεις. Η σχέση τους είναι πολύ καλή και φιλική και κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία – αν και είναι low profile παιδιά – μιλούν για την αγάπη που έχουν στη μαμά τους καθώς και για τα όσα έχει θυσιάσει για να τους μεγαλώσει.

Πριν λίγες ώρες, ο Βενιαμίν της οικογένειας, ο 31χρονος – σήμερα – Τάσος Μοιραράκης, ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram με εκείνον μωρό και τη Δέσποινα Μοιραράκη σε νεαρή ηλικία να τον κρατάει αγκαλιά. Όπως φαίνεται η επιχειρηματίας έχει μεγαλώσει όμορφα και δεν έχει κάνει παρέμβει αισθητά στο πρόσωπό της ενώ δεν κρύβει την ηλικία της, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η Δέσποινα Μοιραράκη είναι 55 ετών.

peoplegreece.com