ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαζύγιο βόμβα: Ποδοσφαιριστής έπιασε την γυναίκα του στο κρεβάτι με νεαρό μοντέλο!

Όταν το θέμα βγεί στην επιφάνεια αναμένεται να δημιουργήσει τσουνάμι αντιδράσεων. Κι αυτό διότι αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστή που είναι διεθνής και μάλιστα ξεχωριστός πολύ τόσο για την θέση που έπαιζε αλλά και για την δημοτικότητά του. Ο τυπάκος απο μικρό παιδί είχε αδυναμία στα μοντέλα. Και όπως όλα δείχνουν την έπαθε απο μοντέλο. Η γυναίκα του όταν ήταν μικρή είχε μεγάλη αδυναμία στους γυμνασμένους άντρες. Είτε αυτοί ήταν ο εξής ένας είτε και οι φίλοι του ένός, την ίδια στιγμή στον ίδιο χώρο. Το παρελθόν ωστόσο θάφτηκε εντέχνως απο δημοσιογράφους και επικοινωνιολόγους, οι οποίοι ενάντι άλλων εξυπηρετήσεων βοήθησαν πολύ σε αυτό.

Όμως οι αδυναμίες και τα απωθημένα… δεν μπορούν εύκολα να ικανοποιηθούν. Έτσι πληροφορούμαι ότι ο ποδοσφαιριστής επιστρέφοντας απο ταξίδι στο εξωτερικό μια ημέρα πρίν την προκαθορισμένη ημερομηνία επιστροφής τσάκωσε την γυναίκα του στα πράσσα με νεαρό μοντέλο, γνωστό απο το πέρασμα του σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Η υπόθεση αναμένεται να φτάσει πολύ σύντομα στα δικαστήρια καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι αποφασισμένος και να πάρει ότι του αναλογεί αλλά και συνάμα να βγάλει πρός τα έξω το αμαρτωλό αλλά αληθινό πρόσωπο της γυναίκας του…

Δεν θα γράψω άλλα… γιατί υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες πολύ ευαίσθητες… τις οποίες και σέβομαι…

blogs.gossip-tv.gr