ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύρισε καλοκαιράκι – Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, αναμένονται για σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, από τους μετεωρολόγους.

 

 

 

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 21 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 24 βαθμούς, στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα από 7 έως 25, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν πρόσκαιρα σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Στην Αθήνα αναμένεται ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.