MEDIA

Survivor: Ίντριγκες, μυστήριο και φλερτ στη συγκατοίκηση

Της Βάσως Μπακογιάννη 

 

 

Παρασκευή σήμερα και καθώς μέχρι την Κυριακή δεν έχουμε νέο επεισόδιο, είπα να κάνουμε μία ανασκόπηση της εβδομάδας.

 

 

 

Τι να πούμε για το πάρτυ ένωσης;; Ρουβά περιμέναμε, Δείξιμος μας ήρθε… Super έπαθλο περιμέναμε, guest καλεσμένος στο πάρτι ένωσης του επόμενου Survivor μας ήρθε!!! Οκ, εντάξει, το κατάπιαμε και αυτό…. Η συμβίωση στην ίδια παραλία τι νόημα έχει αφού πάλι παίζουν ομαδικά και κοιμούνται σε διαφορετικές καλύβες;; Αααα, το πιάσαμε! Όλα γίνονται για λίγο ίντριγκα….ή μάλλον γίνονται για τη ματσέτα… Εδώ η ματσέτα, εκεί η ματσέτα, που είναι η ματσέτα οεο;;; Παραγωγούλα δεν μας τα λες καλά….Μια χάνεται το τριπόδι που μαγειρεύουν οι διάσημοι,  την άλλη η ματσέτα….Αστα αυτά όμως προς το παρόν. 

Ας ξεκινήσω όμως από την Σόφη και τον Πάνο, τον wannabe manager ragby, που σέρνουν το ταλαίπωρο κορμί τους από εκπομπή σε εκπομπή και με την πρώτη ευκαιρία σχολιάζουν, πάντα αρνητικά, τον Ντάνο… κοινώς Γιώργο Αγγελόπουλο..!

Σόφη αγαπημένη, μη μας λες για ηθικές και βρώμικα παιχνίδια είτε του Ντάνου είτε του Χραν όταν εσύ και όλοι οι άλλοι φάγατε από το περιβόητο καρβέλι… Ας κρατούσες χαρακτήρα, να μην έτρωγες, να σε έκοβε η λόρδα και μετά βγές σε απανταχού ελληνικά ¨παράθυρα¨και κάνε τις καταγγελίες σου. Επίσης Πανούλη, μην κατηγορείς όπου σταθείς και βρεθείς ένα πρόσωπο το οποίο ούτε είναι σε θέση να σε ακούσει αλλά πρωτίστως δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν είναι πως να το πούμε και πολύ … αντρίκιο βρε αδερφέ!

Πάμε τώρα σε αυτή την ναζιάρα ύπαρξη την Λαουρίτα… φανταστική η επιλογή του τραγουδιού " I am a survivor". Είμαι σίγουρα οτι η Beyoncé, ακούγοντάς σε έπεσε στα ΑΤΑΡΑΧ, αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στο αγωνισμά με τα σχοινιά… Έτσι που ήσουν μπλεγμένη, πίστευα ότι θα πέσουν ξαφνικά διαφημίσεις και θα σκάσει ο Τανιμανίδης με έκτακτη ενημέρωση ότι αναμένουν ειδική ομάδα από την Αθήνα για τον απεγκλωβισμό σου!! Παρακαλώ η παραγωγή να προσέχει λιγάκι με τα επικίνδυνα αθλήματα που βάζετε το κοριτσάκι μας να αγωνιστεί.. δεν θέλουμε ρόδες – μπορεί να μπλεχτεί το ποδαράκι μας μέσα, ύψη – έχουμε υψοφοβία – και νερό… κάτι πιο light παρακαλώ… τι θέλετε; Να μας την ξεκάνετε;;

Οι λοιποί διαγωνιζόμενοι δεν έχουν φόβο, πετάξτε τους και στα σκυλιά!

Σπαλ… Σπαλ… Σπαλ… γιατί βγαίνεις και κατηγορείς δημόσια τον μισθοφόρο για την κλοπή της ματσέτας; Έχεις αποδείξεις;; Αν όχι, please κράτα την άποψή σου για τον ευατό σου γιατί το τηλεοπτικό κοινό σε παρεξηγεί… Αν πάλι έχεις αποδείξεις είμαστε όλοι αυτιά!

Ντάνο, μας κάνεις και ανυσηχούμε… Τρέχεις να πλύνεις τα γόνατα της Βλαχαβάνη όταν αυτή σε έχει βγάλει στον τάκο 4 φορές!!! Πρόσεχε, γιατί η υπερβολική καλοσύνη από την μ@$&#α  δεν απέχουν πολύ!!!

Διαφωνώ με αυτό που είπε ο Μάριος για τον Χραν…Αφού θέλει να θεωρείται αθλητής, ας επιδείξει και αθλητικό πνεύμα.  ΠΟΤΕ δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο. Και αν ήταν σωστός θα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του την κίνηση του Χρανιώτη να μοιραστεί μαζί του την πρώτη θέση, από το διαγωνισμό τραγουδιού και να προσφερθεί να του πληρβσει και τα εισιτήρια! !!! Μεγάλο φάουλ!!!!!!

Χρανιόλα keep up, we love u!!!

Θα κλείσω με τον γλυκούλη Τσανγκ που του μιλάει η Λάουρα και κοκκινίζει.. τον κοιτάει και λιώνει… Εύχομαι να ξέρεις πολεμικές τέχνες γιατι βλέπω τον Μουρούτσο να σε κυνηγά μέχρι την Κίνα!!!

 

Κανένας προτεινόμενος αυτή την εβδομάδα;; Τι γίνεται βρε παιδιά;;

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, σας φιλώ γλυκά!!!