ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη: Σκότωσαν παππού και γιαγιά και έκαναν πάρτι δίπλα στα πτώματά τους!

Φρίκη έχουν προκαλέσει οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας δύο υπερηλίκων στην πολιτεία Georgia των ΗΠΑ.

Υπεύθυνοι το εγκλήματος είναι η 17χρονη Cassandra Bjorge και ο 19χρονος φίλος της Johnny Rider, οι οποίοι κατηγορούνται πως σκότωσαν τον παππού και τη γιαγιά της 17χρονης και λίγες ημέρες μετά έκαναν ένα πάρτι με ναρκωτικά ενώ τα πτώματα ήταν σε δωμάτιο του σπιτιού και σε φάση αποσύνθεσης.

Οι δυο δράστες είχαν σφραγίσει τις κλειδαριές στο δωμάτιο που βρίσκονταν τα σώματα των 63χρονων για να μην τους ενοχλεί η μυρωδιά των πτωμάτων.

Ο ντετέκτιβ Dave Brucz δήλωσε στο δικαστήριο ότι «Ο Johnny άρχισε να επιτίθεται στη γιαγιά» ενώ η φίλη του την έσερνε στην κρεβατοκάμαρα του παππού της.

«Ομολόγησε μετά τον φόνο ότι έστελνε μηνύματα σε μέλη της οικογένειας που ανησυχούσαν για τους παππούδες υποδυόμενος εκείνους» και πρόσθεσε «Ο Johnny άρχισε να επιτίθεται στη γιαγιά. Η Bjorge ήταν σε υπερδιέγερση όταν έσυρε τη γιαγιά της στην κρεβατοκάμαρα».

Η αποκάλυψη έγινε στις 8 Απριλίου όταν οι Rider και Bjorge επιτέθηκαν σε ένα άλλο ζευγάρι, το οποίο κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αρχές ανέφεραν πως το ζευγάρι δολοφόνησε τους 63χρονους «επειδή δεν τους άντεχε άλλο» ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι σκόπευαν να δολοφονήσουν και άλλα μέλη της οικογένειας της Bjorge.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χρησιμοποίησαν ένα σίδερο ελαστικών, σφυρί, ρόπαλο του μπέιζμπολ και μαχαίρια κρεοπωλείου.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία κατά συρροή.