MEDIA

H Realnews που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο 29/4/2017

Με τίτλο: “Ραντεβού στο Πεκίνο” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται στα περίπτερα, εκτάκτως από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα 1η Μαΐου.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι “ “ψήνεται” συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν” και δημοσιεύει αποκλειστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ ότι “το τετ α τετ των δύο ανδρών προγραμματίζεται για τις 14 – 15 Μαΐου, στο περιθώριο οικονομικού φόρουμ στην Κίνα”.

Η Realnews επισημαίνει: “Μοναδική περίπτωση να μη γίνει η συνάντηση είναι εάν εν τω μεταξύ κλιμακωθεί η ένταση στο Αιγαίο, λέει στην “R” υψηλόβαθμη διπλωματική πηγή”.

Η εφημερίδα σημειώνει ακόμη: “Τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του, μετά από πολύ καιρό, την περασμένη εβδομάδα”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μήνυμα Αβραμόπουλου προς την Άγκυρα. Ποιους όρους θέτει ο Ευρωπαίος επίτροπος για να μην κλείσει η πόρτα της Ε.Ε. για την Τουρκία.

– Σύγκρουση την τελευταία στιγμή για τις συντάξεις. Το ΔΝΤ διαφωνεί με το πλαφόν που προτείνει η κυβέρνηση για τις περικοπές.

– Έφη Αχτσιόγλου: “Η Ν.Δ., και μαζί της η διαπλοκή που δίνει τα ρέστα της, φαίνεται πως “καίγεται” για την παλινόρθωση του προηγούμενου καθεστώτος”.

– Λευτέρης Αυγενάκης: “Η κυβέρνηση φέρνει τέταρτο μνημόνιο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση”.

– Δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στα Leopard. Περίοδος Γιάννου Παπαντωνίου. 50 σελίδες το πόρισμα για τις παράνομες πληρωμές και τις ροές σε ύποπτους λογαριασμούς.

– Ηφαίστειο τα Σκόπια. Χαοτική κατάσταση μετά την εκλογή Αλβανού προέδρου στη Βουλή και την εισβολή διαδηλωτών στο Κοινοβούλιο.

– Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα. Πατέρας σκότωσε το 6χρονο κοριτσάκι του και το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

– Αλεκ Σκαρλάτος. Ο Έλληνας ήρωας που γίνεται ταινία από τον Κλιντ Ιστγουντ.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Ο λαός περιμένει τολμητίες που θα σβήσουν τη “μούχλα” ”. Ο Χρ. Πασαλάρης επισημαίνει: “Διψασμένος για κατεπείγουσες αλλαγές ο λαός μας περιμένει τους τολμητίες που θα έχουν το θάρρος να διώξουν την πολιτική μούχλα. Όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα ζήσουμε πολιτικές αναστατώσεις στον πλανήτη, αλλά υπάρχουν και κάποια αισιόδοξα μηνύματα για την Ελλάδα, που βλέπει την ξενοκρατία να λυγίζει αναγνωρίζοντας τα χονδροειδή λάθη της στα χρόνια των μνημονίων ”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Το να κάνεις κωλοτούμπες ο ίδιος είναι εύκολο. Το να φέρνεις όμως και την πραγματικότητα τούμπα, ενόσω κάνεις κωλοτούμπα είναι πράγμα θαυμαστό! Που υπερβαίνει τις ικανότητες και του καλύτερου αρκουδιάρη. Διότι, ως γνωστόν, ή η αρκούδα κυβιστίζεται ή ο αρκουδιάρης – ποτέ και οι δυο μαζί! Εκτός κι αν η αρκούδα έχει σπουδάσει μπαλέτο και ο αρκουδιάρης έχει σπουδάσει διαπραγματεύσεις…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– “Έχω βιώσει ζήλια και τρικλοποδιές”. Εξομολόγηση καρδιάς της Ελένης Φουρέιρα στην “R”. Η τραγουδίστρια, που εντυπωσιάζει στον νέο της “ρόλο” στην κριτική επιτροπή του “So you think you can dance”, μιλά για τα επόμενα σχέδιά της και απαντά σε όσους τη θέλουν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, λέγοντας: “Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου”.

– Η Δήμητρα είπε το “ναι” στον Πέτρο. Πηγές της “R” θέλουν τη λαμπερή Δ. Ματσούκα να εκμυστηρεύτηκε στον φιλικό της κύκλο ότι αποδέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο επιχειρηματίας σύντροφός της Π. Κόκκαλης.

– Ντύνεται νύφη το καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια Ευρυδίκη και ο σύντροφός της, μουσικός Μπομπ Κατσιώνης, πήραν την απόφαση να παντρευτούν έπειτα από ενάμιση χρόνο που ζουν μαζί.

– “Είναι υπέροχο πλάσμα ο Θοδωρής”. Η Σμαράγδα Καρύδη ετοιμάζεται με τον Θ. Αθερίδη για την περιοδεία της παράστασης “Το ψέμα” και λέει πως θέλει να είναι πάντα μαζί του.

– Ο πελαργός έρχεται για δεύτερη φορά. Ο Μάνος Παπαγιάννης δηλώνει ενθουσιασμένος από το γεγονός πως η Αγγελική Δαλιάνη θα του χαρίσει ακόμη ένα παιδί.