LIFESTYLE

«Θέλω να ξεμαλλιάσω την Καινούργιου»! Βγήκαν τα… μαχαίρια στη showbiz

«Η Κατερίνα Καινούργιου, αυτό το “ρομπότ” γυναίκας, αλλοιωμένη από τις πολλές πλαστικές, δεν ξέρει με ποια έμπλεξε. Θέλω να την ξεμαλλιάσω! Θα βγάλω στη φόρα τα “άπλυτα” της προσωπικής της ζωής».

 Η Κατερίνα ΚαινούγιουΚεραυνούς εξαπολύει η Μαρία Αλεξάνδρου εναντίον της παρουσιάστριας του Ε. Οπως ισχυρίζεται το μοντέλο και πρώην σταρ του Σειρηνάκη μιλώντας στην «Espresso», η Καινούργιου δεν τη σεβάστηκε και την πρόσβαλε στον αέρα της εκπομπής της. Αφορμή για τη νέα κόντρα ήταν μια συνέντευξη που έδωσε ο Χάρης Χριστοφοράτος, σύντροφος της Αλεξάνδρου, ο οποίος μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ… να στα πω» για τη συμμετοχή του στο επόμενο «Survivor» και με αυτή την αφορμή η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τα περί ων ο λόγος σχόλια.

«Είδε τι αγόρι “θεό” έχω και βιάστηκε να σχολιάσει εμένα. Μάλλον τον γούσταρε πολύ, γι’ αυτό… Πορνοστάρ με ανέβαζε, πορνοστάρ με κατέβαζε, αν και η συνεργάτιδά της Τζωρτζέλα Κόσιαβα τη διόρθωσε αρκετές φορές πως έχω κάνει στροφή στην καριέρα μου. Ολοι ξέρουν ότι δεν κάνω πλέον αισθησιακές ταινίες, αλλά είναι κομπλεξική η Καινούργιου» μας λέει φανερά εκνευρισμένη η Μαρία Αλεξάνδρου και συνεχίζει: «Ξέρω όμως τι συμβαίνει. Μετά τον χωρισμό της από γνωστό επιχειρηματία, η Κατερίνα πήρε ανάποδες και μου το “κρατούσε”, γιατί εκείνος έβγαινε με μια φίλη μου. Ο,τι θυμάται χαίρεται, γι’ αυτό έπαθε τέτοιο παραλήρημα. Θέλει ένα γερό ξεφτίλισμα από εμένα για να έρθει στα ίσια της. Γιατί, πραγματικά, δεν ξέρει με ποια έμπλεξε».

Στο «Survivor»

Αυτή η «μάχη», που θα έχει συνέχεια -όπως υπόσχεται με απειλητικές διαθέσεις το γνωστό μοντέλο-, γεννήθηκε από τα σχόλια της παρουσιάστριας, η οποία στην εκπομπή που προβλήθηκε την Τρίτη 25 Απριλίου είπε χαρακτηριστικά: «Ο Τούρκος παραγωγός φέρεται ότι έχει κάνει πρόταση σε πολύ γνωστή πορνοστάρ με τον σύντροφό της να μπουν στο “Survivor”. (…) Η Αλεξάνδρου έχει υπάρξει πορνοστάρ, και μάλιστα πολύ γνωστή στο ελληνικό πορνό, για όσους βλέπουν τέτοιες ταινίες» είπε στην εισαγωγή της η Κατερίνα Καινούργιου και έδωσε «πάσα» να παίξουν on air οι δηλώσεις του συντρόφου της Μαρίας.

Με το τέλος του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Τι να πω τώρα; Ευχαριστούμε πολύ τον Χάρη Χριστοφοράτο, πολύ ευγενικό και όμορφο παιδί, αλλά θα βάλουν σε ένα reality μια πορνοστάρ; Ο,τι και να λέτε (σ.σ.: είπε απευθυνόμενη στο πάνελ της), έχει γυρίσει ταινίες πορνό και μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα παιδάκια που παρακολουθούν αυτό το τηλεπαιχνίδι αναζητούν τους παίκτες, όπως τον Ντάνο ή τον Τσανγκ, στο διαδίκτυο… Κάποιο που θα την googl-άρει και θα δει ότι αυτή η γυναίκα έχει κάνει αισθησιακές ταινίες, με ενοχλεί περισσότερο. Αυτή είναι η άποψή μου». Οι ισχυρισμοί, η τοποθέτηση και τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου ήταν που ανέβασαν το «αίμα» στο κεφάλι της Μαρίας Αλεξάνδρου, η οποία ετοιμάζει την αντεπίθεσή της.