ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Νέο Kia Sportage συναρπάζει

Το Kia Sportage διατίθεται στην ελληνική αγορά με κινητήρες βενζίνης και diesel στα 1,6 και 1,7 λίτρα, αλλά και μεγαλύτερη στα 2,0 λίτρα. Ανάλογα με την έκδοση η μετάδοση της κίνησης περνάει στους εμπρός τροχούς ή και στους τέσσερις μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων ή ενός αυτόματου διπλού συμπλέκτη DCT.





 Οι τιμές του νέο Kia Sportage ξεκινούν από τα 20.490 ευρώ για την έκδοση με τον 1.600άρη βενζίνης με τους 132 ίππους.

Οι γραμμές του νέου Sportage είναι πολύ δυναμικές κάνοντάς το να φαίνεται σπορ και συμπαγές. Η υιοθεσία της νέας μάσκας της ΚΙΑ καθώς και των φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED δίνει τον ευρωπαϊκό αέρα. Κατασκευάζεται στη Σλοβακία και έχει σχεδιαστεί στη Φρανκφούρτη από τον Peter Schreyer..



Το νέο Kia Sportage είναι η απόδειξη στην κατηγορία των SUV ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι που μετράνε. Εκτός από μοναδική σχεδίαση που κλέβει παραστάσεις, το Sportage στέκεται με μεγάλες αξιώσεις σε αυτήν την πολύ απαιτητική κατηγορία, έτοιμο για οποιαδήποτε διαδρομή εντός ή εκτός δρόμου. Παράλληλα προσφέρει άνεση και ευελιξία αντάξια μιας μπερλίνας. 

 

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες του νέου Kia Sportage και όλα τα αναλυτικά στοιχεία για τους διαθέσιμους κινητήρες του Sportage, τα βάρη, τις διαστάσεις αλλά και την κατανάλωση καυσίμου του.

Περισσότερο όμως από οτιδήποτε και οποιοδήποτε τεχνικό χαρακτηριστικό θα πρέπει να κρατήσετε, την 7ετής εργοστασιακή εγγύηση της ΚΙΑ που δείχνει την ακλόνητη εμπιστοσύνη που έχει η εταιρεία στα αυτοκίνητά της, όσο και στην παραγωγική διαδικασία των εργοστασίων της.