ΔΙΕΘΝΗ

Πυροβόλησε 20χρονη φοιτήτρια σε κολέγιο του Ντάλας και αυτοκτόνησε

Ένας 21χρονος σκότωσε μία 20χρονη φοιτήτρια μέσα στο κολέγιο North Lake του Ντάλας, στο Τέξας, και μετά αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

 

 

 

 

Λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης, η αστυνομία κάλεσε τους φοιτητές στο κολέγιο να κρυφτούν και όσους δεν βρίσκονταν ακόμα σε αυτό να μην το προσεγγίσουν, ενώ ανακοίνωσε πως αναζητούσε έναν λευκό άνδρα που φαινόταν από κάμερα ασφαλείας να κρατά πιστόλι.

Λίγο αργότερα, οι δύο φοιτητές βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες σε διαφορετικά κτίρια μέσα στις εγκαταστάσεις του κολεγίου, με την αστυνομία να εκτιμά πως ο δράστης αφού σκότωσε την κοπέλα, αυτοκτόνησε.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο δίκτυο Fox 4 ανέφερε πως είδε τον δράστη σε μία αίθουσα κτιρίου όπου βρισκόταν όρθιος, με την 20χρονη καθισμένη σε μία καρέκλα. “Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Τον είδα να την πυροβολεί τρεις φορές”, ανέφερε, προσθέτοντας ότι αμέσως μετά επέστρεψε στην αίθουσα όπου εργαζόταν, κλείδωσε τις πόρτες και είπε στους φοιτητές να κλείσουν όλα τα φώτα και να παραμείνουν σιωπηλοί, περιμένοντας την αστυνομία.

Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν πως ο δράστης προσέγγισε το θύμα φωνάζοντας: “Ξέρεις ποιος είμαι και γιατί είμαι εδώ”.

Το θύμα, η 20χρονη Τζανίρα Γκονζάλες, σπούδαζε Κινησιολογία και επρόκειτο να αποφοιτήσει σε λίγες εβδομάδες. Η μητέρα της δήλωσε σε τοπικό δίκτυο ότι γνωρίζει τον δράστη, Άντριαν Τόρες, ο οποίος φέρεται να την “κυνηγούσε” ερωτικά, όμως αυτή δεν ανταποκρινόταν. Σύμφωνα με την ίδια, δεν είχαν ποτέ δεσμό και δεν ήταν καν φίλοι.