LIFESTYLE

Ραγίζει καρδιές η Βέφα -Τι έγραψε για την αδικοχαμένη κόρη της, Αλεξία

Μπορεί να έχουν περάσει 2,5 χρόνια από την μέρα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η κόρη της Αλεξία Αλεξιάδου, η διάσημη μαγείρισσα όμως, Βέφα Αλεξιάδου δεν την ξεχνά λεπτό. Η Αλεξία της πέθανε ξαφνικά μετά από καρδιακό επεισόδιο αφήνοντας πίσω δυο μικρά κορίτσια και βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια.

Ωστόσο, η μητέρα της άτυχης κοπέλας κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να φανεί δυνατή για χάρη των δυο εγγονών της. Ο πόνος της ήταν μεγάλος, αλλά εκείνη φρόντιζε να χαμογελά στην μικρή Χαρά και την Βέφα της και ανέλαβε να τις μεγαλώσει όπως θα ήθελε και η Αλεξία της.

Και κάπως έτσι η μνήμη της κόρης της είναι πάντα ζωντανή. Συχνά μάλιστα η Βέφα Αλεξιάδου που παίρνει δύναμη από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, ανεβάζει φωτογραφίες της κόρης της και μοιράζεται μαζί τους τα συναισθήματά της.

“Σαν σήμερα πριν 6 χρόνια! Όμορφη Ζωή! Όμορφες Αναμνήσεις! Άλλες γλυκιές! Άλλες πικρές! Μ' αυτές ξαναζούμε τη ζωή μας!”, έγραψε η γνωστή μαγείρισσα στο Facebook και ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία!