ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη! Τι έδειξαν τα γυαλιά… κάμερα του βιαστή της Δάφνης – Ψάχνουν τα αρχεία του υπολογιστή του

Επείγουσα έρευνα για την εγκυρότητα των πιστοποιητικών τυφλότητας που έχουν εκδοθεί από την αρμόδια πιστοποιημένη Αρχή για τον 52χρονο δράστη της ομηρίας και του βιασμού της 20χρονης φοιτήτριας, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ αναζητά και το… παρελθόν του 52χρονου πριν τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας μέσα στο σπίτι. Συγκεκριμένα ερευνούν την περίπτωση να είχε βιάσει και βασανίσει ξανά άλλες κοπέλες και να υπάρχει υλικό από τις κάμερες. Τα γυαλιά – κάμερα που φορούσε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, συμπεριελάμβαναν μόνο τον βιασμό της 20χρονης και έχει «σβηστεί» προηγούμενο υλικό. 

Έτσι οι Αρχές ερευνούν και τον σκληρό δίσκο του σταθερού H/Y του σπιτιού, σε περίπτωση που είχε μεταφερθεί υλικό από τις κάμερες εκεί για να διατηρεί αρχείο από τις  πράξεις του.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του δωματίου όπου κρατούνταν από τις 5.30 της Τετάρτης ώς τις 11.30 το πρωί της Πέμπτης οπότε συνελήφθη ο δράστης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας υπολογιστής, ειδικά γυαλιά με κάμερα και κάρτα sim, μια κάρτα μνήμης και μια φιάλη με αναισθητικό με την οποία εικάζεται ότι νάρκωνε το θύμα του ώστε να μπορεί να το βιάζει.