ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δυστύχημα με τουλάχιστον έναν νεκρό σε δοκιμές αγώνων Ράλι

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Ρωσία, κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο πλαίσιο του Ράλι Pushkinskye Gory, όταν δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Το δυστύχημα συνέβη σε ελεγχόμενη ειδική διαδρομή και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκρός είναι ο Alexey Lyadukhin. Ο άτυχος Ρώσος ήταν συνοδηγός στο Mitsubishi Evo που οδηγούσε ο Vjachelsav Kucherov και το οποίο συγκρούστηκε με αυτό του Alexey Lukyanu, γνωστού από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ERC.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο Lyadukhin σκοτώθηκε επί τόπου. Αντίθετα, ο Lukyanuk έσπασε το πόδι του και έχει τραυματισμούς στην πλάτη και τον αυχένα. Ακόμα δεν γνωρίζουμε την κατάσταση της υγείας του Kucherov, ούτε του συνοδηγού του Lukyanuk.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πλήρωμα των Kucherov – Lyadukhin αφού ολοκλήρωσε την ειδική διαδρομή, για κάποιο άγνωστο λόγο μπήκε με ανάποδη φορά στην ίδια ε.δ. τη στιγμή που είχε ξεκινήσει κανονικά ο Lukyanuk με τον συνοδηγό του, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας, καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως οι υπεύθυνοι ασφαλείας επέτρεψαν στο πλήρωμα να μπει ανάποδα σε μια ελεγχόμενη ειδική.