ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σέρβικο κόμμα φέρνει… 5000 τουρίστες στην Ελλάδα!

Περισσότεροι από 5.000 πολίτες του Δήμου Γιάγκοντινα της Σερβίας θα επισκεφτούν κατά τη φετινή θερινή περίοδο την Πιερία για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η κάλυψη των εξόδων τους και γενικότερα η διοργάνωση του συνόλου του προγράμματος επιβαρύνουν την πόλη της Γιάγκοντινα και το πολιτικό κόμμα «Ενωμένη Σερβία».

Οι πρώτοι 560 πολίτες θα αφιχθούν στην Ελλάδα στα τέλη Μαΐου. Πρόκειται για ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων, μελισσοκόμους, αγρότες, συνταξιούχους, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, αθλητές, μέλη και εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων. Για λόγους επαγγελματικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο του προγράμματος προβλέπεται επίσκεψη σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα, αλλά και φυτώρια, καθώς επίσης και συναντήσεις με επιχειρηματίες από την Ελλάδα.

Πριν από δύο χρόνια το πολιτικό κόμμα «Ενωμένη Σερβία» εγκαινίασε τα γραφεία του στην Παραλία Κατερίνης, με σκοπό να παράσχει βοήθεια στου πολίτες της Σερβίας στην επίλυση τυχόν προβλήματά τους, κατά την περίοδο των καλοκαιρινών τους διακοπών στην περιοχή της Πιερίας.

Η πόλη της Γιάγκοντινα και το πολιτικό κόμμα «Ενωμένη Σερβία» δεν στηρίζουν μόνο τον ελληνικό τουρισμό αλλά και την οικονομική συνεργασία μεταξύ Σερβίας και Ελλάδας, μέσα από πολυάριθμές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Πρωταγωνιστής αυτής της προσπάθειας είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Γιάγκοντινα, Πρόεδρος του κόμματος «Ενωμένη Σερβία» και βουλευτής της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατίας της Σερβίας κος Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα, γνωστός για τα φιλελληνικά του συναισθήματα.