ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτος «διάλογος» στη Βουλή: «Ωραίο στυλ έχεις μωρή!»

Μόνο ντροπή προκαλούν τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής μεταξύ της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου και του Νίκου Συρμαλένιου όταν – όπως υποστηρίζει η βουλευτής της ΝΔ – ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σεξιστικά και υποτιμητικά για την ίδια.

Το επεισόδιο εξελίχθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωσης συζήτησης επίκαιρης ερώτησης που υπέβαλε η κα Ασημακοπούλου προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά αναφορικά με την έλλειψη τηλεοπτικού σήματος σε ακριτικές περιοχές. Μεταξύ άλλων, η βουλευτής επέλεξε να κάνει και συνολική κριτική για τις πολιτικές εξελίξεις και την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για το χρέος.

Όπως η ίδια αναφέρει, αποχωρώντας από την αίθουσα της μίλησε υποτιμητικά ο κ. Συρμαλένιος με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς.

Σύμφωνα πάντα με την κυρία Ασημακοπούλου διημείφθη ο εξής διάλογος: Συρμαλένιος: Μπράβο! Ωραίο στυλ έχεις μωρή! Ασημακοπούλου: Σε ενοχλεί το στυλ μου Συρμαλένιος: ναι με ενοχλεί. Ασημακοπούλου: Σήκω πάνω και πες το δημόσια αν είσαι άντρας. Δεν θα με τραμπουκίζεις μέσα στην Βουλή με αυτό τον τρόπο. Στην συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ απευθύνθηκε προς την αντιπρόεδρο της Ολομέλειας Τασία Χριστοδουλοπούλου προκειμένου να επιβάλλει την τάξη. «Θα επιτρέψετε κυρία πρόεδρε να μιλούν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο στις γυναίκες;» ρώτησε η Ασημακοπούλου ωστόσο η Χριστοδουλοπούλου την κάλεσε να αποχωρήσει από την αίθουσα.