ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» τη Σητεία -Επιδεινώνεται ο καιρός τις επόμενες ώρες (βίντεο)

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι της Παρασκευής (26.05.2017).

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που θα περιλαμβάνουν βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (28.05.2017).

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν:

1. Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (28/5/2017).

2. Στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (πιθανόν πρόσκαιρα και την Αττική) και την Εύβοια από τις απογευματινές ώρες σήμερα (26/5/2017) μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (28/5/2017).

3. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τις βραδινές ώρες σήμερα (26/5/2017) μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου (27/5/2017).

 
Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τη Σητεία
 

Λίγο μετά το μεσημέρι, ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν ανεμοστρόβιλο στη Σητεία προκαλώντας ένα -ασυνήθιστο για την εποχή- θέαμα.

Ο ανεμοστρόβιλος κατέληξε από την πόλη στο λιμάνι και οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές, αποτυπώνοντας τη δύναμη του φαινομένου.

Δείτε τα βίντεο από το Sitia in line