ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Καπερνάρου στον Καζάκη:Πόσα μαθήματα χρωστάς στην ΑΣΟΕΕ;

 Απάντηση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει, μετά  την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, έδωσε μέσω facebook, ο πρόεδρος τους κόμματος ΡΙΖ.Ε.Σ και δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος. Ο κ.Καπερνάρος απαντά σε αναρτήσεις του κ.Καζάκη, στις οποίες, ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ χαρακτηρίζει τόσο τον Βασίλη Καπερνάρο όσο και τον Διονύση Χιόνη ως "εκπροσώπους του κόμματος Σόιμπλε". Συγκεκριμένα, ο κ.Καπερνάρος γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook και ζητά από τον Δημήτρη Καζάκη απαντήσεις για τις σπουδές και το πτυχίο του:

Κύριε Καζάκη

Παίρνω το δικαίωμα και σου απευθύνομαι στον ενικό και μάλιστα σε δεύτερο ενικό πρόσωπο- στα ίσια που λέμε- και τούτο διότι δεν σε ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου, δεν έχω πει ή σχολιάσει τίποτε επιλήψιμο για σένα, δεν σε έχω ενοχλήσει ποτέ και όλα αυτά διότι δεν με ενδιαφέρει το άτομο σου αλλά μόνο αυτά που δημόσια λες. Ο κάθε άνθρωπος άλλωστε έχει την δική του νομική και φυσική αυτοτέλεια. Εσύ όμως μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά, επιτασσόμενος από το ήθος σου ή παρορμώμενος από μικρόψυχες ιδιοτέλειες. Μπορεί και από κάποιο ένζυμο στο DNA σου. Τελευταία μου είπαν, ότι σε ένα blog γράφεις « οικονομολογικές αναλύσεις» και αναφέρθηκες και σε εμένα. Ζήτησα και μου έφεραν μία τελευταία ανάρτησή σου αλλά και όσες άλλες παρόμοιες αναφέρονται στο πρόσωπό μου. 

Σ’αυτό λοιπόν που διάβασα στις «αναλύσεις» σου, διεπίστωσα ότι αναφέρεσαι σε εμένα αλλά και σε διάφορα άλλα πρόσωπα χαρακτηρίζοντάς μας με ιταμό τρόπο, εξυβριστικά, συκοφαντικά και εν πάση περιπτώσει προκλητικώς προσβλητικά.

Εγώ όμως δεν θα σου μιλήσω έτσι διότι δεν έχω συμπλέγματα ή απωθημένα και αποφεύγω να θίγω οποιονδήποτε. Επίσης δεν θα χαρακτηρίσω το ύφος σου, δεν θα αξιολογήσω τα γραφόμενά σου-εάν μου άρεσαν ή όχι και δεν θα κρίνω τις «αναλύσεις» σου γιατί δεν είμαι οικονομολόγος ή ουρολόγος ή αργολόγος. Με τις αναρτήσεις αυτές όμως, μου έδωσαν και μία σελίδα από το «Wikipedia» που αναφέρει τα βιογραφικά σου στοιχεία. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σπουδές: Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ» και «Επάγγελμα:Οικονομολόγος» και «πολιτικό κόμμα:ΕΠΑΜ».

Επειδή λοιπόν αναφέρεις στο βιογραφικό σου αυτά τα στοιχεία ως αληθινά (αν δεν ήταν πιστεύω ότι θα είχες την λεβεντιά να τα έχεις διαψεύσει) Σε ρωτώ ευθέως:

1)Είσαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ όπως δηλώνεις ή χρωστάς 18 μαθήματα και έχεις να πατήσεις στη σχολή από το 1992;

2)Έχεις πάρει πτυχίο της ΑΣΟΕΕ; Πότε; Με ποιο βαθμό και επί ποίου Πρυτάνεως;

3)Είσαι εγγεγραμμένος ως οικονομολόγος στο οικονομικό επιμελητήριο και από πότε;

4)Δουλεύεις σήμερα; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ασφαλιστικό ταμείο;

Περιμένω απάντηση στα παραπάνω. Περιμένω την απάντησή σου κ.Καζάκη για έναν κυρίως λόγο. Για να τη μάθει ο οπαδός του κόμματος σου, δηλαδή εσύ. Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή τους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου. 

Βασίλειος Καπερνάρος-Δικηγόρος"