LIFESTYLE

Τα «πυρά» της Μελέτη στον Χανταμπάκη – Το άγνωστο παρασκήνιο μια συνέντευξης που… κόπηκε!

Συνέντευξη στο περιοδικό People έδωσε πρόσφατα η παρουσιάστρια του «Survivor πανόραμα», Ελεονώρα Μελέτη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το τηλεοπτικό φαινόμενο των τελευταίων μηνών. 

Η παρουσιάστρια απαντώντας σε ερώτηση αν μετάνιωσε για τη συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη που «κόπηκε» και αντικαταστάθηκε από μια δεύτερη σημείωσε: «Δεν μετανιώνω που κάνω ερωτήσεις, τώρα αν άλλοι μετανιώνουν που δίνουν απαντήσεις δεν είναι δικό μου θέμα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις την ίδια ερώτηση. Ουσιαστικά, αυτό που άλλαξε από τη μία συνέντευξη στην άλλη ήταν ο τρόπος που έθεσα τις ερωτήσεις μου. Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου. Και για να θεώρησα ότι πρέπει να γίνει έτσι, προφανώς γνώριζα κάποια πράγματα που άλλοι δεν τα ξέρουν, οπότε όταν πρόκειται για τη δουλειά μου θέλω να με εμπιστεύονται. Δεν θα έπεφτα ποτέ σε δημοσιογραφικές μπανανόφλουδες που θα μου έκαναν κακό στη δουλειά».

Γιατί δεν πήγα σαν διαγωνιζόμενη στο Survivor

Στην ίδια συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε και για την πρόταση της παραγωγής που είχε δεχθεί για να συμμετάσχει στο Survivor ως διαγωνιζόμενη.

«Παρόλο που ήταν δελεαστικό, όταν έχεις μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου με απόλυτη συνείδηση, θεώρησα πως θα ήταν λάθος να γυρίσω πίσω ως παίκτρια ριάλιτι. Δεν ήταν υποτιμητικό, αλλά σε εμένα δεν θα μπορούσε να προσφέρει κάτι. Έμεινα εκτός τηλεόρασης, γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα. Θα περίμενα μέχρι να μπορώ να κάνω αυτό που θέλω, όσο χρόνο και να μου έπαιρνε», ήταν τα λόγια της.