ΚΟΙΝΩΝΙΑ

GBI: Στηρίζει τα παιδικά χωριά SOS

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να δώσεις προϊόντα ή φάρμακα σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό αλλά δεν το έκανες; Πόσες φορές έχεις πει να βοηθήσεις με κάποιο τρόπο και δίστασες ή το ανέβαλες; Πόσες φορές ένιωσες άσχημα που δεν τα έκανες όλα αυτά; Τώρα, έχεις ακόμα έναν τρόπο να βοηθήσεις!

 

Το GBI (Global Biking Initiative – http://www.gbi-event.org/en/) είναι ο μεγαλύτερος ποδηλατικός θεσμός στην Ευρώπη. Στόχος του, η διάδοση του εθελοντισμού και της φιλανθρωπίας μέσω της ποδηλασίας!

 

www.facebook.com/GBIHellas                                                                                     http://www.gbihellas.gr

Είναι ένας ακόμη τρόπος προσφοράς. Αλλά όχι ένας οποιοσδήποτε τρόπος. Έχει σώμα και μορφή! Έχει πρόσωπο και χαρακτήρα! Το σώμα του είναι οι ποδηλάτες. Η μορφή του είναι η μαζική κινητοποίηση. Το πρόσωπό του είναι ο καθένας από εμάς και ο χαρακτήρας του είναι η ανιδιοτέλεια!

βοήθεια δεν σταματά πλέον στο «να βάλω τα ρέστα από τα ψώνια μου σε έναν κουμπαρά δίπλα στο ταμείο». Η βοήθεια παίρνει σάρκα και οστά. Μεταδίδεται από στόμα σε στόμα. Αφυπνίζει ψυχή και σώμα. «Βοηθώ και βοηθιέμαι». Δίνω όσα χρήματα μου επιτρέπει το πορτοφόλι μου, και αναλαμβάνω δράση! Βγαίνω στη φύση, ταξιδεύω, βοηθώ το σώμα και το μυαλό μου.

ποδηλασία και ο αθλητισμός είναι υγεία, όπως υγεία είναι και η ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπό μας. Κι είναι ακριβώς αυτές οι ενέργειες που αξίζει να διατυμπανίζουμε, που αξίζει να προωθούμε. Γιατί παίρνουν τον κόσμο από το χέρι και τον βοηθούν να κάνει το αυτονόητο. Να προσφέρει σε εκείνους που το έχουν ανάγκη!

Τα Παιδικά Χωριά SOS, ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στη χώρα μας, έχουν ανάγκη την αδιάκοπη στήριξή μας για να συνεχίζουν το έργο τους.

Καθένας από εμάς έχει ακούσει κάπως, κάπου για τα Παιδικά Χωριά SOS. Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε αλλά και δεν ξέρουμε. Σίγουρα βοηθούν παιδιά που το έχουν ανάγκη. Παιδιά που δεν είναι τόσο τυχερά όσο τα δικά μας. Παιδιά που έχουν δικαίωμα για μία οικογένεια, ένα σπίτι, μόρφωση, φίλους, φαγητό, παιχνίδι. Τη δράση και το έργο τους μπορεί ο καθένας να τα δει κάνοντας απλά κλικ στη σελίδα τους στο διαδίκτυο à http://www.sos-villages.gr/

Επίσκεψη της ομάδας μας στα Παιδικά Χωριά SOS

Η Ελληνική ομάδα με υπερηφάνεια συμμετέχει σε όλα τα GBI ανελλιπώς από το 2008 οπότε και πρωτοεμφανίστηκε ο θεσμός. Αποδέκτης του εθελοντικού έργου της Ελληνικής ομάδας όλα αυτά χρόνια είναι τα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης. Μάλιστα το ποσό που έχει συγκεντρωθεί τα τελευταία 9 χρόνια, από φίλους, γνωστούς, απλούς καθημερινούς

www.facebook.com/GBIHellas                                                                                     http://www.gbihellas.gr/

συνανθρώπους μας – από όλους εμάς – φτάνει συνολικά τις 60.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα ποσό αν μη τι άλλο εντυπωσιακό αλλά είναι και μία αδιαμφισβήτητη απόδειξη της δυναμικής όλων όσων βοηθούν με όσα χρήματα μπορούν να διαθέσουν.

 

Το GBI για το 2017 ξεκινάει από το Λονδίνο στις 2 Ιουλίου και καταλήγει στο Ντίσελντορφ στις 7 Ιουλίου. Σε έξι ημέρες θα διανύσουμε ~ 900 χιλιόμετρα. Θα διασχίσουμε τέσσερις χώρες: το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γερμανία.

 

Με ήλιο ή με βροχή, σε ανηφόρα ή κατηφόρα το μοναδικό μας μέσο θα είναι το ποδήλατό και η πίστη στο στόχο μας!

Στηρίξτε μας για να προσφέρουμε περισσότερα!

Κάντε σήμερα μια κλήση Αγάπης στο 19820 από σταθερό ή κινητό ή στείλτε SMS και τη λέξη SOS στο 19820 (2€ + φπα) και βοηθήστε τα Παιδικά Χωριά SOS.

ή

Καταθέστε τη δική σας βοήθεια απευθείας στα Παιδικά Χωριά SOS σήμερα:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR 69 0110 1040 0000 1044 8022 763

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK: GR25 0140 1010 1010 0200 2012 356

Δικαιούχος: ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ (ΓΡΑΨΤΕ): GBI + TO ONOMA ΣΑΣ

Σημείωση : Με την καταχώρηση των στοιχείων διεύθυνσης θα αποσταλεί και απόδειξη απευθείας από τα Παιδικά Χωριά SOS

Στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS!

Γίνε και εσύ συμμέτοχος σήμερα!!!