MEDIA

Σόου – υπερπαραγωγή επιστρέφει στον Ant1!

Η επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στον Ant1 σηματοδοτεί μια νέα εποχή πολλών αλλαγών και σαφώς μειωμένου budget. Όπως όλα τα κανάλια, έτσι κι αυτό του Αμαρουσίου στοχεύει στην ενίσχυση του ψυχαγωγικού προγράμματος. Ενίσχυση που, όμως, δεν θα σημαίνει και τη διάθεση πολλών χιλιάδων ευρώ. Ο Γιάννης Λάτσιος έχει ήδη δρομολογήσει τις αλλαγές που θα αυξήσουν τόσο την τηλεθέαση όσο και τα έσοδα του σταθμού.
Σε αυτές, περιλαμβάνεται το οριστικό τέλος ορισμένων σειρών αλλά και η παύση κάποιων εκ των δημοφιλέστερων βραδινών σόου. Μεταξύ άλλων, οι πολλά υποσχόμενες σειρές «Κόκκινο νυφικό» και «Οκτώ λέξεις» δεν κατάφεραν να πάρουν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν. Παρόμοια ήταν και η μοίρα του Rising Star, καθώς η τηλεθέαση που σημείωσε ήταν απογοητευτική.

Τέλος, όμως, μπαίνει και στη προβολή του σόου μιμήσεων «Your Face Sounds Familiar», αφού ο νέος κύκλος δεν εντυπωσίασε ούτε μετά την αλλαγή ημέρας προβολής. Μια αλλαγή που κρίθηκε αναγκαία λόγω Survivor!

Τι θα γίνει, όμως, με τις παραγωγές στις οποίες θα ποντάρει ο Ant1;

Όπως έχει γίνει γνωστό, η «Φάρμα» επιστρέφει τηλεοπτικά. Δύο ομάδες, μία celebrity και μία… κοινών θνητών θα πασχίσουν να αναδείξουν τον νικητή. Κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με το hardcore «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!», η ελληνική εκδοχή του οποίου σίγουρα θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.
Υπάρχει, ωστόσο και κάτι ακόμα. Ένα άκρως επιτυχημένο σόου που… επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο!

Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο «Dancing with the Stars» που σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι ενδέχεται να προβληθεί σε μία νέα για τα ελληνικά δεδομένα εκδοχή.
Τη version «Dancing all Stars», στην οποία θα διαγωνιστούν ξανά οι πιο δυνατοί συμμετέχοντες των προηγούμενων κύκλων. Παρότι ο Ant1 ήδη εξετάζει το νέο concept, η ημερομηνία της πρεμιέρας είναι αρκετά μακρινή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα σόου το οποίο δεν θα απολαύσουμε μέσα στο 2017…
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το χορευτικό σόου (στην κλασσική ή κατά πάσα πιθανότητα στην ανανεωμένη μορφή του) θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2018! Μέχρι τότε πάντως, σίγουρα οι αλλαγές δια χειρός Γιάννη Λάτσιου θα διαδέχονται η μία την άλλη…

menshouse.gr