MEDIA

Κόπηκαν στο μοντάζ: Τσαμπουκάς και βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Μάριος και «Ντάνος»!

Είδαμε τις ειρωνείες του Μάριου για τον τρόπο που έδειχνε την προσήλωση του στα διαβασμένα κομποσκοίνια και στον σταυρό που έκανε ο Αγγελόπουλος κάθε φορά που αγωνιζόταν. Είδαμε όμως πολύ λίγα… καθώς τα πολλά «κόπηκαν» με έναν πολύ επαγγελματικό τρόπο στο μοντάζ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές κόπηκαν πολλές σκηνές απο τις κουβέντες που αντάλλαξαν οι δυο τους, καθώς κάποια στιγμή ο Σκιαθίτης αντιλήφθηκε τις ειρωνείες του Κύπριου και του ζήτησε τον λόγο. Οι πηγές μου λένε πώς και ο ρόλος της Βαλαβάνη ήταν σημαντικός μιας και εκείνη είδε πρώτη τις «ειρωνείες» του Μάριου και τις μετέφερε στον Ντάνο.

Ακούστηκαν πολλές κουβέντες. Βαριές. Με τον Σπαλιάρα να χαζογελάει και να προσπαθεί να ηρεμήσει ητν κατάσταση και τον Αναγνωστόπουλο να μην συμμετέχει καθόλου. Γιατί δεν τα είδαμε όλα αυτα;

Με δεδομένο ότι οι δυο τους είναι τα φαβορί για τον τελικό… και με δεδομένη την δημοφιλία τους στο τηλεοπτικό κοινό, στελέχη της παραγωγής αποφάσισαν να μην αφήσουν τα στιγμιότυπα αυτά να «περάσουν».

Δεν είναι τυχαίο πώς το βλέμμα του Αγγελόπουλου στις τελευταίες μάχες ήταν πολύ διαφορετικό απο το χαλαρό των πρώτων στιγμών του αγωνίσματος. Δεν ειναι τυχαίο επίσης το βλέμμα των μαχητών οσο μιλούσε ο Τανιμανίδης μετά το τέλος του αγωνίσματος και τα πολλά κοντινα στα πρόσωπά τους όσο μιλούσε ο Αγγελόπουλος.

blogs.gossip-tv.gr