MEDIA

Διαβάστε σήμερα στις «Ειδήσεις»

Με τίτλο: "Προκλήσεις και… χαμόγελα", κυκλοφορεί σήμερα η καθημερινή εφημερίδα «Ειδήσεις». Η εφημερίδα αποκαλύπτει το παρασκήνιο της επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού.

Διαβάστε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας: – «Έχουμε πολλά να μοιραστούμε. Γιατί πρέπει να μαλώνουμε;», δήλωσε ο Γιλντιρίμ, αλλά την ίδια ώρα έθεσε θέμα ΑΟΖ και συνεκμετάλλευσης κοιτασμάτων στο Αιγαίο, μίλησε για παραβιάσεις από την Ελλάδα και ζήτησε την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών. – Το σόου στη Θράκη, η επίσκεψη της συζύγου του στην «Τουρκική νεολαία», το… χρίσμα στον Σαδίκ και το δείπνο με τους ψευτομουφτήδες και 5.000 ομοθρήσκους του. – Και ο Ερντογάν αυτοπροσκλήθηκε!

Στις «Ειδήσεις» μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Βροχή προστίμων για ιδιοκτήτες Ι.Χ. Μετά τα ειδοποιητήρια για τα ανασφάλιστα οχήματα, το υπουργείο Οικονομικών αποστέλλει «ραβασάκια» για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

– Εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας: 600.000 συνταξιούχοι με αγροτικό εισόδημα γλιτώνουν τις περικοπές.

– Θρίλερ με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη: Η τελευταία συνομιλία με τους απαγωγείς. Τα SMS που αντάλλαξαν οι δράστες με τον αδελφό του απαχθέντος στις 15 Μαΐου.

– «Είναι έγκλημα, δεν είναι τροχαίο». Τι αποκαλύπτει στις «Ειδήσεις» ο δικηγόρος της οικογένειας της 36χρονης Μαρίας Ιατρού, που ανασύρθηκε νεκρή από το βυθισμένο στον Αμβρακικό Κόλπο αυτοκίνητό της στις 29 Απριλίου.