ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια

Με… αέρα και ξεκάθαρος για τις προθέσεις του μετέβη στο Μαξίμου και τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυρ. Μητσοτάκης, στέλνοντας το μήνυμα της μη συναίνεσης.  

 

 

 

Οι στοχεύσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγιναν αμέσως φανερές, όταν στον καθιερωμένο διάλογο και μπροστά στις κάμερες είπε:

Να τα πούμε κατ’ ιδίαν, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε και στη Βουλή. Ο λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια.

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του σχολίασε ότι "είναι καλό να συζητούνται κάποια πράγματα κατ’ ιδίαν, ειδικά ευαίσθητα θέματα όπως αυτά της διαπραγμάτευσης, αν και ζούμε στην εποχή της επικοινωνίας και όλα μεταδίδονται αμέσως".

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τις αποφάσεις του Eurogroup και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Αλέξης Τσιπρας υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη, είπε πως αποτελεί θεσμική του υποχρέωση να ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, παρά τις οποίες διαφωνίες υπάρχουν.

"Για τα εθνικά είμαι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης και όταν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν κατ΄ ιδιαν είμαι πάντα στη διάθεση σας", προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε να πληροφορηθεί και την εξέλιξη της πορείας της υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη.