LIFESTYLE

Επιχειρηματίας απείλησε παρουσιάστρια! Έβγαζε σέλφις με τον γιο του…

Ποιος είδε τον Θεό και δεν το φοβήθηκε! Κάπως έτσι περιγράφουν πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν λεπτομέρειες την αντίδραση γνωστής παρουσιάστριας ψυχαγωγικής εκπομπής όταν ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα selfie με τον γιο πολύ γνωστού επιχειρηματία!

Ο τελευταίος έβγαζε αφρούς (για να το πούμε κομψά) με την παρουσιάστρια όταν διαπίστωσε ότι είχε ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία της έχοντας στην αγκαλιά της τον γιο του εν είδει τροπαίου… Κι αν γλύτωσε από τα χέρια του οφείλεται αποκλειστικά στην απόσταση που χωρίζει την πρωτεύουσα από τις όμορφες Κυκλάδες (όπου συνέβη το περιστατικό)!

Φυσικά η παρουσιάστρια όταν πληροφορήθηκε από επιστήθια φίλη της, την οποία είχε καλέσει νωρίτερα στο τηλέφωνο ο έξαλλος επιχειρηματίας, απειλώντας Θεούς και δαίμονες… της κόπηκε το χαμόγελο και με τρεμάμενα χέρια από την ταραχή της, κατέβασε τη φωτογραφία όπως απαίτησε ο εξαγριωμένος πατέρας!

Βεβαίως η ζημιά έγινε, αφού η φωτογραφία μπορεί να απουσιάζει από το Instagram της παρουσιάστριας, κυκλοφορεί όμως στο Διαδίκτυο!

Πηγή: enomerosi24.gr