ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τι φοβόταν και δεν έκανε μπάνιο για… 20 χρόνια!

Απίστευτη είναι η αλλαγή μιας 62χρονης από το Λιντς της Βρετανίας. Η ίδια μιλάει για το πόσο ανυπόφορη ήταν η ζωή της όταν ζύγιζε… 170 κιλά! 
Η Λίντα Πέρσον, μάλιστα, εξομολογείται ότι μέχρι το 2010, που άρχισε να χάνει τα περιττά κιλά δεν έκανε μπάνιο γιατί φοβόταν ότι θα σφηνώσει στην μπανιέρα!
Η μητέρα δυο γυναικών και γιαγιά 4 εγγονιών αναφέρει ότι ήταν πάντα παχιά, όμως την κάτω βόλτα ουσιαστικά την πήρε μετά την γέννηση των δύο κορών της!
Εκείνη συνειδητοποίησε την τραγικότητα της κατάστασης της, όταν πήγε διακοπές με τον σύζυγο της στην Κύπρο.Η ίδια διηγείται ότι λόγω του βάρους της και της ζέστης έμενε συνεχώς μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου έχοντας ανοιχτό τον κλιματισμό, ενώ ο σύζυγός της γύριζε το βράδυ, αφού όλη την ημέρα έκανε εκδρομές και άλλες δραστηριότητες στο νησί.
Αμέσως μετά το τέλος των διακοπών τους, τηλεφώνησε σε ιδιωτική κλινική στην Βρετανία και ζήτησε να υποβληθεί σε επέμβαση απώλειας βάρους.
Τώρα, έχοντας χάσει τα μισά κιλά που κουβαλούσε δηλώνει ευτυχισμένη μιας και μπορεί να κάνει δύο από τα πράγματα, τα οποία ήθελε πολύ επί 20 χρόνια, την πεζοπορία και ένα ζεστό απολαυστικό αφρόλουτρο.