ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλείνει κατάμουτρα την πόρτα η Γεννηματά

Κατηγορηματική ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία «δήθεν προοδευτικού μετώπου» όπως επιχείρησε να κάνει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «μνημειώδη λαϊκισμό και δημαγωγία για να ανέβει στην εξουσία» και τονίζει ότι «εμφανίζεται υποδυόμενος την κυβερνώσα αριστερά τώρα που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του».

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή της στα ΝΕΑ «πρόκειται για μια ακόμα επίδειξη πολιτικού κυνισμού» την ίδια ώρα που η κυβέρνηση έχει αλυσοδέσει τη χώρα σε πολύχρονη επιτροπεία και διαρκή λιτότητα και «συνυπάρχει αρμονικά με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο που καμαρώνει για τη ρατσιστική ιδεολογία του».

«Ας μη ματαιοπονεί λοιπόν. Δεν βρισκόμαστε στη Χώρα των Λωτοφάγων» προσθέτει η κυρία Γεννηματά ζητώντας παράλληλα την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «κλείνοντας την πόρτα» στο μοντέλο των αδύναμων κυβερνήσεων συνεργασίας.